Adviseur Zorg & Welzijn (32-40 uur per week) Zuid-Holland, regio Haaglanden

Wie zijn wij?

Stichting Calibris Advies is een maatschappelijk adviesbureau voor praktische leer-werkoplossingen. Praktisch betekent dat wij zelf projecten organiseren en concrete resultaten halen. Wij werken bedrijfsmatig, maar onze winst komt ten gunste van onze maatschappelijke doelstelling: mensen met minder kansen, meer kansen bieden. Door het hele land verspreid werken wij met meer dan 35 collega’s aan projecten om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of mensen die dreigen uit te vallen, aan het werk of aan een opleiding te helpen. Wij richten ons hierbij vooral op medewerkers mbo niveau 1 en 2 en toeleiding naar mbo 3 en we focussen ons op zorg en welzijn.

Wat zoeken wij?

Als adviseur werk je zelfstandig aan het uitvoeren van projecten. Dit doe je in de rol van projectleider of adviseur. Er zijn projecten waar je ook als trainer of coach aan de slag gaat. Je bent mede verantwoordelijk voor een gevulde agenda met voldoende en interessante opdrachten. Je helpt jouw opdrachtgever bij het scherp krijgen van zijn vraagstuk en het boeken van de gewenste resultaten. Je voert opdrachten uit om een specifieke doelgroep met een afstand tot de arbeidsmarkt via een praktisch leer- & werktraject klaar te stomen voor een baan of opleiding in de zorg. Opdrachtgevers zijn veelal gemeenten, zorginstellingen of werkgevers(organisaties). Als adviseur schrijf je een projectplan, ontwerp je leer-werktrajecten, geef je advies, coach je deelnemers van onze trajecten, draai je je hand niet om voor een presentatie voor een groep deelnemers of klanten en help je de opdrachtgever bij de (duurzame) implementatie van leer- & werktrajecten in de zorgpraktijk. Dat betekent dat je begrijpt wat er speelt in zorg- en welzijnsorganisaties zodat de match tussen organisatie en nieuwe medewerkers zo optimaal mogelijk georganiseerd wordt. In onze trajecten werk je veel samen met een grote diversiteit aan partners zoals zorg- en welzijnsorganisaties, gemeenten, uwv, mbo instellingen, taalaanbieders etc. Je bouwt (snel) relaties op met klanten en samenwerkingspartners. Je ontwikkelt jezelf voortdurend, als adviseur en als deskundige. Uiteraard helpen wij je bij je verdere ontwikkeling.

Wat vragen wij?

  • HBO werk- en denkniveau, 4 – 6 jaar werkervaring in een relevante functie.
  • Aantoonbare projectmanagement vaardigheden.
  • Maatschappelijke betrokkenheid.
  • Zelfstandigheid en resultaatgerichtheid.
  • Affiniteit met onze doelgroep.
  • Affiniteit met het bouwen aan en onderhouden van relaties, liefst met een relevant netwerk in Zuid-Holland.
  • Kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsvoerings- en professionaliseringsvraagstukken bij organisaties in de sector Zorg en Welzijn is een pré.
  • Kennis en ervaring in de samenwerking met lokale overheid en mbo-onderwijs is een pré.

 Wat bieden wij?

Geen dag die hetzelfde is. Wij zijn een kleine maar groeiende organisatie met ambities.