Welkom bij WijkLeerbedrijf Alkmaar Noord

Merkt u dat u niet meer alles zelf kunt doen? Kent u iemand die hulp nodig heeft? Of kunt u als mantelzorger wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan staan de mensen van WijkLeerbedrijf Alkmaar-Noord graag voor u klaar.

WijkLeerbedrijf Alkmaar-Noord is speciaal opgericht om informele hulp aan mensen in de wijk te bieden. Het idee is heel simpel. Leerlingen van ROC Horizon College willen praktische ervaring opdoen, die aansluit bij hun mbo-opleiding in zorg en welzijn. Onder begeleiding van professionals zijn zij u graag van dienst bij alle mogelijke activiteiten thuis of in de buurt. En daar wordt iedereen beter van!

WijkLeerbedrijf Alkmaar-Noord biedt de wijkbewoners in Alkmaar-Noord een helpende hand. Het WijkLeerbedrijf is er voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken, van jong tot oud. U heeft geen indicatie voor de thuiszorg nodig, vaak werken we wel aanvullend aan de thuiszorg.

Het WijkLeerbedrijf is gevestigd in Wijkcentrum Mare Nostrum, Arubastraat 2. De leerlingen volgen daar ook het onderwijs, docenten van het ROC Horizon College komen speciaal naar deze locatie om lessen te verzorgen. Elles Fenijn is de coördinator van het WijkLeerbedrijf Alkmaar-Noord, bij haar kunt u terecht als u vragen heeft over het WijkLeerbedrijf Alkmaar-Noord of als u hulp wilt aanvragen. U kunt haar bereiken via 0657418135 of alkmaarnoord@wijkleerbedrijf.nl.