Welkom bij WijkLeerbedrijf Amsterdam Noord

Merkt u dat u niet meer alles zelf kunt doen? Heeft u behoefte aan gezelligheid? Kent u iemand die hulp nodig heeft? Of kunt u als mantelzorger wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan staan de mensen van WijkLeerbedrijf Amsterdam Noord graag voor u klaar.

WijkLeerbedrijf Amsterdam Noord is speciaal opgericht om informele hulp aan mensen in de wijk te bieden. Het idee is heel simpel. Studenten van MBO College Noord willen praktische ervaring opdoen, die aansluit bij hun mbo-opleiding Dienstverlening Helpende Zorg en Welzijn. Onder begeleiding van professionals zijn zij u graag van dienst bij alle mogelijke activiteiten thuis of in de buurt. En daar wordt iedereen beter van!

C2

WijkLeerbedrijf Amsterdam Noord biedt de bewoners van Noord een helpende hand. Het WijkLeerbedrijf is er voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken, van jong tot oud. U heeft geen indicatie voor de thuiszorg nodig.

Het WijkLeerbedrijf is gevestigd in Huis van de Wijk De Evenaar. De studenten volgen daar ook het onderwijs. Docenten van het MBO College Noord komen speciaal naar deze locatie om lessen te verzorgen.

WijkLeerbedrijf Amsterdam Noord heeft twee coördinatoren, Anna Scheepers en Eva Oomen. U kunt bij hen terecht als u vragen heeft over het WijkLeerbedrijf Amsterdam Noord of als u hulp wilt aanvragen. U kunt ons bereiken via 06-19894400 of amsterdamnoord@wijkleerbedrijf.nl.