Welkom bij WijkLeerbedrijf Amsterdam Nieuw-West

Merkt u dat u niet meer alles zelf kunt doen? Heeft u behoefte aan gezelligheid? Kent u iemand die hulp nodig heeft? Of kunt u als mantelzorger wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan staan de mensen van WijkLeerbedrijf Amsterdam Nieuw-West graag voor u klaar.
WijkLeerbedrijf Amsterdam Nieuw-West is speciaal opgericht om informele hulp aan mensen in de wijk te bieden. Het idee is heel simpel. Studenten van het ROC van Amsterdam willen praktische ervaring opdoen, die aansluit bij hun mbo-opleiding Dienstverlening / Helpende Zorg en Welzijn. Onder begeleiding van professionals zijn zij u graag van dienst bij alle mogelijke activiteiten thuis of in de buurt. En daar wordt iedereen beter van!

WijkLeerbedrijf Amsterdam Nieuw-West heeft haar locatie bij Vrouw en Vaart en richt haar activiteiten rondom deze locatie, Geuzeveld en Slotermeer. Het WijkLeerbedrijf is een samenwerking tussen Stadsdeel Nieuw-West, ROC van Amsterdam, Vrouw en Vaart, Stichting Mantelzorg & Dementie en Calibris Advies. De studenten van het WijkLeerbedrijf volgen daar ook hun onderwijs. Docenten van het ROC komen speciaal naar deze locatie om daar de lessen te verzorgen.
Eindverantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen bij het WijkLeerbedrijf zijn de coördinatoren Ria Jansen en Christa van Houten .
U kunt bij hen terecht als u vragen heeft over het WijkLeerbedrijf Amsterdam Nieuw-West of als u hulp wilt aanvragen. U kunt ons bereiken via 06-14754885 of amsterdamnieuwwest@wijkleerbedrijf.nl