Welkom bij Helpende Handen Hengelo

Fijn dat u ons via deze weg gevonden heeft. Het WijkLeerbedrijf Helpende Handen Hengelo is het resultaat van een samenwerking van Zorggroep Manna, Carintreggeland, SWB Midden Twente, Calibris Advies, ROC van Twente en de gemeente Hengelo. In ons WijkLeerbedrijf zetten stagiaires zich in voor bewoners en organisaties met een vraag voor hulp of ondersteuning

Wie zijn wij

Het WijkLeerbedrijf Helpende Handen Hengelo is het resultaat van een samenwerking van Zorggroep Manna, Carintreggeland, SWB Midden Twente, Calibris Advies, ROC van Twente en de gemeente Hengelo.

Het Wijkleerbedrijf Helpende Handen Hengelo ondersteunt bewoners en organisaties in Hengelo door de inzet van stagiaires BOL en BBL bij hulp- en ondersteuningsvragen.
Dit doen we met een groep van totaal 24 studenten. Zij zijn samen met de coördinator, praktijkopleiders en docenten verantwoordelijk voor het wijkleerbedrijf. Dit team zal gedurende 5 dagen per week ondersteuning gaan bieden bij allerlei zorgvragen.

Foto persbericht

Stage lopen

Benieuwd of het WijkLeerbedrijf Helpende Handen Hengelo voor jou een stageplaats beschikbaar heeft? De meeste stageplaatsen op dit moment zijn voor Entreeopleiding (MBO niveau 1) en Helpende Zorg en Welzijn (MBO niveau 2). Voor vragen kun je altijd via het contact formulier contact opnemen met de coördinator van het WijkLeerbedrijf.