Welkom bij WijkLeerbedrijf Zeist

Merkt u dat u niet meer alles zelf kunt doen? Kent u iemand die hulp nodig heeft? Of kunt u als mantelzorger wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan staan de mensen van WijkLeerbedrijf Zeist graag voor u klaar.

WijkLeerbedrijf Zeist is speciaal opgericht om informele hulp aan mensen in de wijk te bieden. Het idee is heel simpel. Deelnemers van MBO Utrecht willen praktische werkervaring opdoen, die aansluit bij hun MBO-opleiding in zorg en welzijn. Onder begeleiding van professionals zijn zij u graag van dienst bij alle mogelijke activiteiten thuis of in de buurt. En daar wordt iedereen beter van!

WijkLeerbedrijf Zeist biedt de wijkbewoners van gemeente Zeist een helpende hand. Het WijkLeerbedrijf is er voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken, van jong tot oud.

Werving deelnemers

Jolanda Potuijt is de projectleider van het WijkLeerbedrijf. Bij haar kunt u terecht als u vragen heeft over het WijkLeerbedrijf Zeist of als u hulp wilt aanvragen. U kunt haar bereiken via 06-43235701 of j.potuijt@calibrisadvies.nl.