skip to Main Content

Stichting Calibris Advies is ter uitbereiding van het team op zoek naar een ondernemende netwerker met senioriteit in de functie van ADVISEUR ONDERWIJS en ZORG voor de regio Rijnmond. Heb jij kennis van de zorg-welzijn en/of onderwijssector en kan jij samen met opdrachtgevers vraagstukken binnen de arbeidsmarkt oplossen voor de zorgsector, door het bieden van leer-werkoplossingen? Ben je in staat om nieuwe opdrachten binnen te halen door te netwerken? Dan zoeken wij jou! 

“Ik heb zowel in de zorg als het onderwijs gewerkt en weet inmiddels ook goed wat de belangen van gemeenten zijn. Hierdoor weet ik deze partijen bij elkaar te brengen, om kansen te creëren voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken om (weer) aan het werk te gaan in de zorg.” – Anne Marie Bas (senior adviseur en MT-lid)

Hoe ziet een week als adviseur onderwijs en zorg eruit?

Jij start dagelijks met een goede kop koffie en het beantwoorden van je mail. In jouw agenda staan afspraken met overheidsinstellingen, zorginstellingen en onderwijsinstellingen om samen te kijken naar het oplossen van vraagstukken op het gebied van toeleiden, opleiden en begeleiden van toekomstige medewerkers in de zorg. Jouw focus ligt bij de vraagstukken rondom het begeleiden van stagiaires en BBL-ers in de langdurige zorg (met name ouderenzorg). Hiermee kan je bijdragen aan meer bekwame medewerkers in de zorg. Je vertaalt de gesprekken die je voert, in concrete concepten op basis van klantbehoeftes en marktontwikkelingen. Actief onderhoud je jouw relevante netwerk, op het niveau van beslissers in één of meer arbeidsregio’s om (middel-)grote opdrachten in de markt binnen te halen. Daarnaast hou jij je deze week bezig met de uitvoering en realisatie van projecten binnen de vastgestelde kaders. Je werkt mee in de lopende projecten waarbij je jouw kennis deelt met je collega’s. Uiteraard breng je het management op de hoogte van de voortgang. Je checkt nog even de omzet in jouw gebied, omdat je hiervoor verantwoordelijk bent en je daarom goed op de hoogte wilt zijn. Waar nodig zet je extra acties uit. Op deze manier sluit je de week goed af en heb je een actieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het (advies)vak.

Wat heeft ons team nodig?

Wij vinden de richting van de door jou gevolgde HBO opleiding niet erg van belang, maar het is wel noodzakelijk dat je beschikt over HBO+ werk- en denkniveau en je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Het is prettig als je werkervaring hebt binnen advisering in arbeidsmarkt, re-integratie, zorg- en/of welzijnsvraagstukken. Daarnaast ben je ook een snelle leerling, zodat je vlot de kneepjes van het vak kent, waardoor je het juist niveau bereikt. Je hebt zakelijk inzicht en ervaring met projectmatig werken en het beheersen van complexe projecten. Hierdoor kan je de eindverantwoordelijkheid over projecten dragen en deins je niet terug voor ingewikkelde samenwerkingen.
Je werkt graag zelfstandig en bent in staat je werk zelf te organiseren. Toch ben je ook uitstekend in staat om ook samen te werken en de belangen van verschillende partijen (zowel intern als extern en op de verschillende niveaus) aan te voelen en de belangen van de verschillende partijen in het oog te houden. Je hebt een goed gevoel voor organisatiesensitiviteit en bent in staat soms een stap terug doen om zaken helder te zien. Jouw hands-on mentaliteit en pragmatische instelling maken dat je het leuk vindt om te schakelen tussen strategische, tactische en operationele onderwerpen. Doordat je klantgericht en een netwerker bent, kan je overtuigen en beïnvloeden. In het hele proces bewaar jij het overzicht en breng je structuur aan. Als je het leuk vindt om leiding te geven aan een aantal collega’s binnen de projectteams dan bestaat die mogelijkheid er, maar dat hoeft niet.

Over ons team

Jij bent onderdeel van een fijn team en gaat samenwerken met ongeveer 40 collega’s aan projecten om mensen met minder kansen, meer kansen te bieden. Wij hebben allemaal hart voor onze doelgroep maar zijn ook zakelijk ingesteld. Wij zijn flexibel en klantgericht. Bij ons staat collegialiteit hoog in het vaandel. In ons team hebben we een goede sfeer en samenwerking, maar we voeren ook wel eens een pittige discussie om samen uiteindelijk tot de beste beslissing te komen voor onze doelgroep. Een gedreven, proactieve en innovatieve instelling staan in ons team centraal, naast een positieve kijk op het werk, om goede kwaliteit te leveren voor onze klanten.

Stichting Calibris Advies is een maatschappelijk adviesbureau voor praktische leer-werkoplossingen. Praktisch betekent dit dat wij zelf projecten organiseren en concrete resultaten halen. Wij werken bedrijfsmatig maar onze winst komt ten gunste van onze maatschappelijke doelstelling: Mensen met minder kansen, meer kansen bieden. Wij focussen ons hierbij op de zorgsector. Jij ondersteunt uiteraard onze missie en visie.  Klik hier meer informatie over onze organisatie.

Wat kunnen wij jou bieden?

Werken bij Calibris Advies betekent dat je ruimte en vertrouwen krijgt om als professional je werk te doen.

  • Salaris is minimaal € 4500,- en maximaal € 5100,- bruto o.b.v. 40 uur per week. Dit is afhankelijk van je werkervaring.
    • Er komt nog vakantiegeld en collectieve winstdelingsregeling van 0-2 maandsalarissen bij.
    • Je krijgt een goede reiskostenvergoeding. Een leaseauto behoort in overleg en onder voorwaarden tot de mogelijkheden.
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst voor minimaal 32 en max. 40 uur aangegaan voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden.
  • Je neemt deel aan onze individuele pensioenregeling bij Nationale Nederlanden.
  • Op basis van fulltime dienstverband heb je recht op 27 vakantiedagen per jaar.
  • Je hebt de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Word jij blij van de vacature?

Dan nodigen wij je uit om bij ons te solliciteren! Stuur je sollicitatie naar vacature@calibrisadvies.nl. Twijfel je en wil je nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Anne Marie Bas, senior adviseur, via a.bas@calibrisadvies.nl of bel naar (06) 48 62 32 11. Je mag ook gerust een WhatsApp bericht sturen.

Ter informatie melden wij dat je binnen één werkdag een ontvangstbevestiging van ons ontvangt.

Het is goed om te weten dat een assessment door middel van een gesprek met een assessor en online testen een onderdeel zijn van de procedure. Dit doen wij om de kans dat je toch niet bij ons past te verkleinen. Dat kan ons beide dus een teleurstelling besparen. Daarnaast ontdekken wij graag jouw talenten, zodat wij deze optimaal kunnen benutten en helpen wij jou uiteraard in je ontwikkeling bij leerdoelen.

Tot snel!

Voor deze functie werft Stichting Calibris Advies zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

 

Back To Top