skip to Main Content

Wat doet een adviseur / projectleider bij Calibris Advies?

Als adviseur / projectleider ben je verantwoordelijk voor meerdere projecten. Bij ons is geen dag hetzelfde. Je kunt rollen vervullen als adviseur, projectleider, trainer en coach. We richten samen je nieuwe baan in passend bij jouw kwaliteiten en wensen.

Maatschappelijke doelstelling

Wij creëren kansen voor mensen die zelf moeilijk aan het werk komen. Hierbij werken wij vanuit de pijlers toeleiden, opleiden en begeleiden van toekomstige zorgprofessionals op mbo-niveau. Je werkt binnen deze pijlers projectmatig aan diploma’s en banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor hen kun je echt van betekenis zijn!

Als adviseur / projectleider organiseer je de samenwerking tussen zorgorganisaties, onderwijs en gemeente gericht op diplomering en instroom van toekomstige zorgprofessionals. Vanuit de samenwerking werk je projectmatig mee aan de uitvoering van het project en neem je samenwerkingspartners hierin mee. Je bewaakt de voortgang en resultaten en rapporteert aan je opdrachtgever

Als trainer / coach ben je actief binnen projecten en geeft je zelfstandig trainingen. Je geeft trainingen aan werkbegeleiders van studenten. Je helpt klanten bij het inrichten en uitvoeren van een goede praktijkbegeleiding van toekomstige zorgprofessionals. Binnen onze projecten kun je als coach van deelnemers direct bijdragen aan de kansen op een loopbaan in de zorg.

 Wat vragen wij?

 • HBO/WO-niveau werk- en denkniveau. De door jou gevolgde opleiding vinden wij minder van belang. Collega’s die goed bij ons passen hebben bijvoorbeeld als achtergrond: zorg, onderwijskunde, sociale wetenschappen, re-integratie, maatschappelijk werk of zakelijke dienstverlening.
 • Hands-on en praktisch. Je moet het leuk vinden om veel te schakelen tussen strategische, tactische en operationele onderwerpen. Je wilt resultaten boeken en daar horen soms uitvoerende werkzaamheden bij.
 • Affiniteit met de doelgroep. We zijn geen welzijnsorganisatie maar hebben wel hart voor onze doelgroep.
 • Kennis en ervaring op het gebied van professionaliseringsvraagstukken bij organisaties in de sector Zorg en Welzijn is een pré.
 • Kennis en ervaring in de samenwerking met lokale overheid en mbo-onderwijs is pré.

Wat bieden wij?

Geen dag die hetzelfde is. Wij zijn een kleine maar groeiende organisatie met ambities.
Wij hebben het volgende aanbod voor jou klaarliggen:

 • Een marktconform salaris, een jaarlijkse winstdelingsregeling en een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar.
 • Aantrekkelijke reiskostenvergoeding.
 • Individuele pensioenregeling.
 • 27 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband).
 • Uiteraard helpen wij je bij je verdere ontwikkeling. Je wordt begeleid en ondersteund door een ervaren senior adviseur.

Wanneer pas jij bij ons?

Werken bij Calibris Advies betekent dat je ruimte en vertrouwen krijgt om als professional je werk te doen. Je past bij ons als je jezelf herkent in de volgende punten:

 • Je werkt graag zelfstandig en kunt je werk goed zelf organiseren.
 • Je krijgt graag ruimte en vrijheid om zelf je weg te vinden binnen de kwalitatieve kaders van het project.
 • Je krijgt energie van een dynamische werkomgeving waarin je contacten hebt met deelnemers, cliënten, zorg- en welzijnsorganisaties en onderwijs.
 • Je bent pragmatisch en je hebt een ‘hands on’-mentaliteit.

Wie zijn wij?

Stichting Calibris Advies is een maatschappelijk adviesbureau voor praktische leer-werkoplossingen. Praktisch betekent dat wij zelf projecten organiseren en concrete resultaten halen. Wij werken bedrijfsmatig, maar onze winst komt ten gunste van onze maatschappelijke doelstelling: mensen met minder kansen, meer kansen bieden. Door het hele land verspreid werken wij met meer dan 40 collega’s aan projecten om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt of zij-instromers aan het werk te helpen. We focussen ons op de zorg.

Interesse in werken bij Calibris Advies?

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Wij nodigen je uit om te solliciteren door jouw motivatiebrief en curriculum vitae te sturen naar vacature@calibrisadvies.nl onder vermelding van de vacature titel. Wij nemen altijd contact met je op, ook wanneer we op dit moment geen openstaande vacature hebben. Voor meer informatie kun je via de website contact opnemen met een van onze collega’s.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back To Top