Ga naar hoofdinhoud

Adviseur / projectleider Onderwijs en Zorg – regio Zuid

Bij Stichting Calibris Advies zijn wij in de regio Zuid-Nederland op zoek naar een collega die goed projectmatig kan werken in de functie van adviseur / projectleider Onderwijs en Zorg. Draai jij je hand niet om voor het schrijven van een projectplan en zorg je dat de afgesproken resultaten worden behaald? Ben jij een betrouwbare samenwerkingspartner voor de samenwerkende partijen zoals zorg- en welzijnsorganisaties, gemeenten, UWV en mbo onderwijsinstellingen?

“Ik ben trots op onze succesvolle samenwerkingen en de maatschappelijke impact die we daarmee creëren.” – Jelle Theunissen (adviseur / projectleider)

Hoe ziet jouw rol als adviseur / projectleider eruit?

Als adviseur is geen dag voor jou hetzelfde! Jij gaat met opdrachtgevers om tafel om de samenwerking te organiseren tussen zorgorganisaties, onderwijs en arbeidsmarktregio’s.

Samen kijken jullie naar het oplossen van vraagstukken op het gebied van toeleiden, opleiden en begeleiden van toekomstige medewerkers in de zorg. Dit doe je voor onze doelgroep: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Denk aan uitkeringsgerechtigden en zij-instromers. Er zijn projecten waar je ook als trainer of coach aan de slag gaat. Na goedkeuring van de offerte, voer jij de projecten uit om onze doelgroep via een praktisch leer- en werktraject klaar te stomen voor een baan of opleiding in de zorg. Je start met het schrijven van het projectplan. Hierin zet je de kaders (begroting, planning etc.) voor het project neer. Je zorgt dat je samen met je collega’s de afgesproken resultaten behaalt. Je krijgt gegarandeerd energie van de contacten die je hebt met collega’s, deelnemers, cliënten, zorg- en welzijnsorganisaties en onderwijsinstellingen!

Wat heeft ons team nodig?

Wij vinden de richting van de door jou gevolgde hbo / wo opleiding niet erg van belang. Het is wel noodzakelijk dat je minimaal beschikt over hbo+ werk- en denkniveau en over 3 jaar relevante werkervaring. Het is prettig als je werkervaring hebt binnen advisering bij organisaties in de zorg- en welzijnssector, net als kennis en ervaring in de samenwerking met gemeenten en/of mbo-onderwijsinstellingen. Je hebt zakelijk inzicht en hebt al ervaring met projectmatig werken en het beheersen van projecten. Dit maakt dat je de verantwoordelijkheid over projecten kunt dragen.

Je werkt graag zelfstandig en bent in staat je werk zelf te organiseren. Toch ben je ook uitstekend in staat om samen te werken en de belangen van verschillende partijen (zowel intern als extern en op de verschillende niveaus) aan te voelen en de belangen van de verschillende partijen in het oog te houden. Je hebt een goed gevoel voor organisatiesensitiviteit. Jouw hands-on mentaliteit en pragmatische instelling maken dat je het leuk vindt om te schakelen tussen strategische, tactische en operationele onderwerpen. Doordat je klantgericht en een communicatief vaardige netwerker bent, kun je overtuigen en beïnvloeden. Tot slot, jij wordt blij van het werken binnen een dynamische omgeving.

Als adviseur / projectleider bij Calibris Advies ben je onderdeel van een fijn team en ga je samenwerken met ongeveer 40 collega’s aan projecten om mensen met minder kansen, meer kansen te bieden. In regioteam Zuid werken 8 collega’s in het werkgebied tussen Maastricht, Nijmegen en Tilburg.

Bij Calibris Advies hebben wij allemaal hart voor onze doelgroep maar zijn wij ook zakelijk ingesteld. Wij zijn flexibel en klantgericht. Bij ons staat collegialiteit hoog in het vaandel. In ons team hebben we een goede sfeer en samenwerking, maar we voeren ook wel eens een discussie om samen uiteindelijk tot de beste beslissing te komen voor onze doelgroep. Een gedreven, proactieve en innovatieve instelling staan in hetteam centraal, naast een positieve kijk op het werk, om goede kwaliteit te leveren voor onze klanten.

Wat kunnen wij jou bieden?

Werken bij Calibris Advies betekent dat je ruimte en vertrouwen krijgt om als professional je werk te doen. Geen dag is hetzelfde en wij bieden jou dan ook een uitdagende baan in een mooi maatschappelijk project. Daarnaast bieden wij:

  • 32-40 uur per week
  • Salaris is minimaal €3.700,- en maximaal € 4.400,- bruto o.b.v. 40 uur per week. Dit is afhankelijk van je werkervaring.
    • Er komt nog vakantiegeld en een collectieve prestatiebeloning bij.
    • Je krijgt een uitstekende reiskostenvergoeding.
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van een jaar met de intentie uiteindelijk te verlengen met een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Je neemt deel aan onze mooie individuele pensioenregeling bij Nationale Nederlanden.
  • Op basis van een fulltime dienstverband heb je recht op 27 vakantiedagen per jaar.

Word jij blij van de vacature?

Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt solliciteren tot uiterlijk 02 oktober 2023. Twijfel je of wil je nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Mariël Goffin, senior adviseur/MT lid, via vacature@calibrisadvies.nl of bel naar 06-20543678. Je mag ook gerust een WhatsApp bericht sturen.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdag 10 oktober 2023. Na het eerste gesprek heb je de mogelijkheid een dag(deel) mee te lopen om te kijken of het werk bij jou past.

Het is goed om te weten dat een assessment door middel van een gesprek met een assessor en online testen een onderdeel is van procedure. Dit doen wij om de kans dat je toch niet bij ons past te verkleinen. Dat kan ons beiden dus een teleurstelling besparen. Daarnaast ontdekken we graag jouw talent, zodat wij dit optimaal kunnen benutten. We helpen jou graag in je ontwikkeling en bij je leerdoelen.

Tot snel!

Voor deze functie werven wij zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je binnen een werkdag een ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam.

Solliciteer direct

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top