skip to Main Content

Wie zijn wij?

Stichting Calibris Advies is een maatschappelijk adviesbureau voor praktische leer-werkoplossingen. Praktisch betekent dat wij zelf projecten organiseren en concrete resultaten halen. Wij werken bedrijfsmatig, maar onze winst komt ten gunste van onze maatschappelijke doelstelling: mensen met minder kansen, meer kansen bieden. Door het hele land verspreid werken wij met meer dan 40 collega’s aan projecten om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. We focussen ons op de zorg.

Wat zoeken wij?

Een adviseur die verantwoordelijk is voor meerdere projecten voor onze doelgroep. Je helpt jouw opdrachtgever bij het scherp krijgen van zijn vraagstuk. Na goedkeuring van de offerte voer je de opdracht uit om onze doelgroep via een praktisch leer- & werktraject klaar te stomen voor een baan of opleiding in de zorg. Als adviseur schrijf je een projectplan, draai je je hand niet om voor een presentatie voor een groep deelnemers of klanten en zorg je er met je collega’s voor dat de afgesproken resultaten worden gehaald. In onze trajecten werk je veel samen met een grote diversiteit aan partners zoals zorg- en welzijnsorganisaties, gemeenten, UWV, mbo-onderwijs etc.

 Wat vragen wij?

 • HBO werk- en denkniveau. De door jou gevolgde opleiding vinden wij minder van belang. Collega’s die goed bij ons passen hebben bijvoorbeeld als achtergrond: zorg, onderwijskunde, re-integratie, maatschappelijk werk of zakelijke dienstverlening.
 • Hands-on en praktisch. Je moet het leuk vinden om veel te schakelen tussen strategische, tactische en operationele onderwerpen. Je wilt resultaten boeken en daar horen soms uitvoerende werkzaamheden bij.
 • Affiniteit met onze doelgroep. We zijn geen welzijnsorganisatie maar hebben wel hart voor onze doelgroep.
 • Kennis en ervaring op het gebied van professionaliseringsvraagstukken bij organisaties in de sector Zorg en Welzijn is een pré net als kennis en ervaring in de samenwerking met lokale overheid en mbo-onderwijs.

Wat bieden wij?

Geen dag die hetzelfde is. Wij zijn een kleine maar groeiende organisatie met ambities.
Wij hebben het volgende aanbod voor jou klaarliggen:

 • Een marktconform salaris en een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar.
 • Aantrekkelijke reiskosten regeling. Individuele pensioenregeling.
 • 27 vakantiedagen (bij full time dienstverband).
 • Uiteraard helpen wij je bij je verdere ontwikkeling. Je wordt begeleid en ondersteund door een ervaren senior adviseur.

Wanneer pas jij bij ons?
Werken bij Calibris Advies betekent dat je ruimte en vertrouwen krijgt om als professional je werk te doen. Je past bij ons als je jezelf herkent in de volgende punten:

 • Je werkt graag zelfstandig en kunt je werk goed zelf organiseren.
 • Je krijgt graag ruimte en vrijheid om zelf je weg te vinden binnen de kwalitatieve kaders van het project.
 • Je krijgt energie van een dynamische werkomgeving waarin je contacten hebt met deelnemers, cliënten, zorg- en welzijnsorganisaties en onderwijs.
 • Je bent pragmatisch en je hebt een ‘hands on’ mentaliteit.

 Interesse in de functie?
Stuur een open sollicitatie met cv en motivatie naar vacature@calibrisadvies.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back To Top