skip to Main Content

 

Wie zijn wij?

Stichting Calibris Advies is een maatschappelijk adviesbureau voor praktische leer-werkoplossingen. Praktisch betekent dat wij zelf projecten organiseren en concrete resultaten halen. Wij werken bedrijfsmatig, maar onze winst komt ten gunste van onze maatschappelijke doelstelling: mensen met minder kansen, meer kansen bieden. Door het hele land verspreid werken wij met meer dan 35 collega’s aan projecten om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. We focussen ons op de zorg.

Wat zoeken wij?

Een adviseur die verantwoordelijk is voor meerdere projecten voor onze doelgroep. Je helpt jouw opdrachtgever bij het scherp krijgen van zijn vraagstuk. Na goedkeuring van de offerte voer je de opdracht uit om onze doelgroep via een praktisch leer- & werktraject klaar te stomen voor een baan of opleiding in de zorg. Als adviseur schrijf je een projectplan, draai je je hand niet om voor een presentatie voor een groep deelnemers of klanten en zorg je er met je collega’s voor dat de afgesproken resultaten worden gehaald. In onze trajecten werk je veel samen met een grote diversiteit aan partners zoals zorg- en welzijnsorganisaties, gemeenten, UWV, mbo-onderwijs etc.

Wat vragen wij?

 • HBO werk- en denkniveau. De door jou gevolgde opleiding vinden wij minder van belang. Collega’s die goed bij ons passen hebben bijvoorbeeld als achtergrond: zorg, onderwijskunde, re-integratie, maatschappelijk werk of zakelijke dienstverlening.
 • Hands-on en praktisch. Je moet het leuk vinden om veel te schakelen tussen strategische, tactische en operationele onderwerpen. Je wilt resultaten boeken en daar horen soms uitvoerende werkzaamheden bij.
 • Affiniteit met onze doelgroep. We zijn geen welzijnsorganisatie maar hebben wel hart voor onze doelgroep.
 • Kennis en ervaring op het gebied van professionaliseringsvraagstukken bij organisaties in de sector Zorg en Welzijn is een pré net als kennis en ervaring in de samenwerking met lokale overheid en mbo-onderwijs.

Wat bieden wij?

Geen dag die hetzelfde is. Wij zijn een kleine maar groeiende organisatie met ambities.

Wij hebben het volgende aanbod voor jou klaarliggen:

 • Een marktconform salaris en een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar.
 • Aantrekkelijke reiskosten regeling. Individuele pensioenregeling.
 • 27 vakantiedagen (bij full time dienstverband).
 • Uiteraard helpen wij je bij je verdere ontwikkeling. Je wordt begeleid en ondersteund door een ervaren senior adviseur.

 Wat vind je bij ons minder?

We weten best goed hoe we in elkaar zitten, wel zo eerlijk om te vertellen wat je bij ons niet of minder vindt:

 • Structuur, rust en regelmaat: je moet dat zelf aan kunnen brengen in je eigen werk.
 • Gebaande paden: je vindt erg veel ervaring bij collega’s maar je zult die vaak zelf moeten opzoeken.
 • Vaste werkplekken: je bent maar een paar keer per maand bij vaste georganiseerde overleggen. Die overleggen zijn voor ons erg belangrijk voor de verbinding onderling en we hechten er waarde aan dat je daarbij bent. Verder heb je niet zomaar een vaste werkplek. Je werkt waar je op dat moment nodig bent of waar je wilt werken.
 • Continue aandacht: we zijn er voor je, dat staat buiten kijf. Maar je werkt zelfstandig en nadat je een aantal maanden bij ons werkt beschouwen we je als vaste kracht en zijn we minder goed in continu vragen hoe het met je gaat. Niet omdat het ons niet interesseert, maar omdat onze voornaamste aandacht uitgaat naar de deelnemers die we naar een baan proberen te begeleiden.

Interesse in de functie?

Dan zien wij graag uiterlijk 1 november 2021 jouw motivatiebrief en curriculum vitae tegemoet. Deze kun je sturen naar vacature@calibrisadvies.nl onder vermelding van “vacature adviseur Zuid-Holland”. Mocht je meer willen weten dan kun je contact opnemen met Anne Marie Bas, senior adviseur, via 06-48623211/ a.bas@calibrisadvies.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back To Top