Ga naar hoofdinhoud

Projectcoördinator / (loopbaan)coach WerkFit – Den Haag

Stichting Calibris Advies is op zoek naar een collega in de rol van Projectcoördinator / (loopbaan)coach. Vind jij het leuk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te activeren, coachen, stimuleren en te helpen bij de oriëntatie in hun zoektocht naar werk of een opleiding in de zorg? Wil je advies uit brengen aan de gemeente over de uitstroommogelijkheden van de deelnemers naar werk? Dan zoeken wij jou!

Ik ben er trots op dat wij deelnemers helpen met hun toekomst in de zorg.” – Marleen (Projectcoördinator / (loopbaan)coach op het WijkLeerbedrijf Den Haag)

Hoe ziet jouw rol als projectcoördinator/ (loopbaan)coach eruit?

De doelgroep waarmee je gaat werken heeft een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Het maakt je blij dat je onze deelnemers ook kunt steunen op sociaal gebied, door knelpunten op te lossen die zich voordoen in de persoonlijke leefomgeving. Je begeleidt de deelnemers in groepsvorm en individueel door met elke deelnemer individuele afspraken te maken. Iedere deelnemer heeft zijn eigen leerreis.

Je geeft tijdens het traject een onderbouwd advies aan de gemeente over de best passende vervolgroute. De uitstroom mogelijkheden binnen zorg en welzijn voor de deelnemers zijn erg divers. Je maakt een zo goed mogelijke match voor de deelnemer.

Je start het traject altijd met een kennismakingsgesprek om te bespreken wat de leerbehoefte van de deelnemer is. Daarna is de eerste stap de introductie bij WerkFit. De deelnemer maakt kennis met de groep, ze leren zichzelf te presenteren en voeren praktijkopdrachten uit. Hierbij hoort bijvoorbeeld het organiseren van een uitgebreide lunch met wijkbewoners, ervaren hoe het is om met een rolstoel te rijden of een activiteit organiseren zoals een bingo. Hierdoor leren de deelnemers meerdere vaardigheden waarop jij ze coacht. Denk aan organiseren, budget planning, samenwerken, taal, rollen binnen het team en gastvrijheid.

Daarnaast geef je workshops. We werken volgens een lesblokkenprogramma, elke 4 weken komt er een ander thema aan bod. Je organiseert rondleidingen in verpleeghuizen, gehandicaptenzorgorganisaties en wijkcentra. Je speelt in op de behoefte van de doelgroep. Je besteedt tijd aan empowerment, zelfkennis en kwaliteiten.

Je hebt veel contact met externe partijen en rapporteert aan de gemeente over de deelnemers van het traject.

Wat heeft ons team nodig?

Wij vinden de richting van de door jou gevolgde opleiding niet erg van belang, wel is het noodzakelijk dat je minimaal beschikt over HBO+ werk- en denkniveau. Jij wordt een onderdeel van een fijn team. Het is noodzakelijk dat je ervaring hebt als loopbaancoach of jobcaoching. Een gevolgde opleiding als jobcoach is een pre. Daarnaast is het fijn als je ervaring hebt binnen het mbo-onderwijs of in de zorg- welzijnssector, maar dat is niet een harde eis. Je werkt graag zelfstandig en bent in staat je werk zelf te organiseren. Die ruimte vind je prettig en je gebruikt die ruimte om je weg te vinden binnen de kwalitatieve kaders van de projecten. Jij wordt dus echt blij van het werken binnen een dynamische omgeving en krijgt energie van de verschillende contacten die hebt.
Jouw hands-on mentaliteit en pragmatische instelling maken dat je het leuk vindt om op deze wijze bij te dragen aan onze maatschappelijke projecten.

Over WerkFit

Voor de gemeente Den Haag voert Calibris Advies het WerkFit Zorg traject uit. Tijdens het traject laten wij de deelnemers kennismaken met de verschillende sectoren in de zorg. Wij leren ze werknemersvaardigheden en een werkritme opbouwen. We organiseren met elkaar activiteiten voor de buurtbewoners en de deelnemers gaan soms op snuffelstage. Hiernaast kijken we op individueel gebied wat iemand nodig heeft om zijn of haar doel te bereiken. Er zijn vele mogelijkheden, zoals een opleiding, sollicitatietraining, stage ervaring opdoen of een ander werkontwikkeltraject. Deelnemers kunnen op elk moment instromen en het traject duurt ongeveer 3 maanden.

Stichting Calibris Advies is een maatschappelijk adviesbureau voor praktische leer-werkoplossingen. Wij focussen ons hierbij op de zorg. Klik hier meer informatie over Stichting Calibris Advies.

Wat kunnen wij jou bieden?

Werken bij Calibris Advies betekent dat je ruimte en vertrouwen krijgt om als professional je werk te doen. Geen dag is hetzelfde en wij bieden jou dan ook een uitdagende baan in een mooi maatschappelijk project. Daarnaast bieden wij:

  • 24 uur per week (in overleg zijn meer uren mogelijk)
  • Salaris is minimaal €2700,- en maximaal €3600,- bruto o.b.v. 40 uur per week. Dit is afhankelijk van je werkervaring.
    • Er komt nog vakantiegeld en collectieve winstdelingsregeling bij.
    • Je krijgt een uitstekende reiskostenvergoeding
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van een jaar met de intentie uiteindelijk te verlengen met een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Je neemt aan onze mooie individuele pensioenregeling bij Nationale Nederlanden.
  • Op basis van fulltime dienstverband heb je recht op 27 vakantiedagen per jaar.
  • Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Afhankelijk van jouw ambities en kwaliteiten en de groei van de organisatie zijn er doorgroeimogelijkheden.

Word jij blij van de vacature?

Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Anne Marie Bas, senior adviseur/ MT lid, via vacature@calibrisadvies.nl of bel naar 06-48623211. Je mag ook gerust een WhatsApp bericht sturen.

Tot snel!

Voor deze functie werven wij zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je binnen een werkdag een ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam.

Solliciteer direct

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top