Ga naar hoofdinhoud

Projectcoördinator WijkLeerbedrijf – Lelystad

Stichting Calibris Advies is ter vervanging op zoek naar een collega met begeleidende kwaliteiten in de functie van PROJECTCOÖRDINATOR WijkLeerbedrijf LELYSTAD. Wil jij het eerste aanspreekpunt zijn en een steun voor onze deelnemers die via het WijkLeerbedrijf een werktraject met een mbo opleiding richting de zorg volgen?

In de hectiek van de dag de deelnemer zien en ondersteunen daar waar nodig is. Daarvoor is nodig: out of the box denken, denken in mogelijkheden en samen komen tot een oplossing.” Dasja (Projectcoördinator WijkLeerbedrijf)

Hoe ziet jouw rol als projectcoördinator eruit?

Voor jou als projectcoördinator is geen dag hetzelfde! Jij maakt iedere werkdag het verschil voor de deelnemers en wijkbewoners van onze WijkLeerbedrijven en voor de samenwerkingspartners. Dit doe je door voor hen de coördinerende schakel, het eerste aanspreekpunt en een steun te zijn. De deelnemers van onze projecten hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij ontvangen een (bijstands)uitkering. De deelnemers hebben een ontwikkelbaar talent voor de zorg die wij gaan helpen inzetten!

Je verzorgt bij de start van het traject in het WijkLeerbedrijf het introductieprogramma voor de deelnemers. Onze deelnemers lopen tijdens hun opleiding stage. Dit doen ze onder andere bij wijkbewoners. Tijdens de stagedagen ben jij op het WijkLeerbedrijf aanwezig om de touwtjes in handen te houden. Je verzorgt de match voor de stageplaats tussen deelnemer en wijkbewoner, je bent het aanspreekpunt voor de wijkbewoners die informele hulp ontvangen en voert intakegesprekken met hen bij nieuwe vragen. Ook stem je af met onder andere zorgorganisaties over stageplekken binnen de (thuis-)zorg. Je hebt oog voor verbeterpunten en pakt dit proactief op. Je begeleidt en geeft workshops over thema’s als werknemersvaardigheden, communicatie en omgaan met stijgende energiekosten.

Het maakt je blij dat je onze deelnemers ook kunt steunen op sociaal gebied door knelpunten op te lossen die zich voordoen in de persoonlijke leefomgeving. Jouw taak is het vroegtijdig signaleren van (nieuwe) problemen en het helpen bij de oplossing. Je vergroot de zelfredzaamheid van de deelnemers. Waar nodig verwijs je op tijd door naar (hulpverlenende) instanties.

Wat heeft ons team nodig?

Voor de functie van projectcoördinator heb je HBO werk- en denkniveau nodig en we vinden het fijn als je dit niveau kunt aantonen door een relevante opleiding of werkervaring in de zorg-, welzijn- en/of onderwijssector. Jij bent een onderdeel van een fijn team en gaat samenwerken met ongeveer 40 collega’s aan projecten om mensen met minder kansen, meer kansen te bieden. Wij hebben allemaal hart voor onze doelgroep en dat verwachten we dus ook van jou. Om onze deelnemers goed te helpen is een begeleidende instelling noodzakelijk. Je werkt graag zelfstandig en je kunt je eigen werk goed organiseren. Hiervoor krijg je van ons ruimte en vrijheid om zelf je weg te vinden binnen de gestelde kaders van het project. Deze kaders (begroting, planning etc.) zijn door de projectleider voor jou gesteld.

Voor het werk op het WijkLeerbedrijf is het belangrijk dat je stressbestendig bent. De hectiek en problematiek die onze deelnemers met zich mee brengen moet je goed kunnen handelen en loslaten. Doordat je communicatief sterk bent, kan je goed netwerken en krijg je energie van de contacten die je hebt met deelnemers, cliënten, zorg- en welzijnsorganisaties en onderwijsinstellingen. Je houdt van het werken binnen een dynamische omgeving. Jouw hands-on mentaliteit en pragmatische instelling maken dat je echt iets kan betekenen in onze maatschappelijke projecten.

Over het WijkLeerbedrijf

Bij het WijkLeerbedrijf is er sprake van een samenwerkingsverband tussen zorg- en welzijnsinstellingen, gemeente, onderwijs en andere maatschappelijke partners in een wijk. Het WijkLeerbedrijf is een fysieke plek in de wijk van waaruit deelnemers een MBO niveau 1 of 2 opleiding volgen. Het doel is een diploma halen en uitstromen naar werk in de zorg. Tijdens de opleiding lopen de deelnemers stage en zetten zij zich onder andere in voor wijkbewoners met informele hulp- en ondersteuningsvragen. Dit geeft de wijkbewoners de mogelijkheid langer thuis te blijven wonen en de stagiaires dringen de eenzaamheid onder de mensen in de wijk terug. Wij begeleiden onze deelnemers intensief en vragen de wijkbewoners voor de geboden hulp ook iets terug te doen voor onze deelnemers. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het maken van huiswerk of het leren van de taal. Wil je meer informatie over het WijkLeerbedrijf? Klik dan hier.

Wat kunnen wij jou bieden?

Werken bij Calibris Advies betekent dat je ruimte en vertrouwen krijgt om als professional je werk te doen. Geen dag is hetzelfde en wij bieden jou dan ook een uitdagende baan in een mooi maatschappelijk project. Daarnaast bieden wij:

  • Een functie van 20-32 uur per week.
  • Salaris is maximaal €3600,- bruto o.b.v. 40 uur per week. Dit is afhankelijk van je werkervaring.
    • Er komt nog vakantiegeld en collectieve winstdelingsregeling bij.
    • Je krijgt een uitstekende reiskostenvergoeding.
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van een jaar met de intentie uiteindelijk te verlengen met een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Je neemt deel aan onze mooie individuele pensioenregeling bij Nationale Nederlanden.
  • Op basis van fulltime dienstverband heb je recht op 27 vakantiedagen per jaar.
  • Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Afhankelijk van jouw ambities en kwaliteiten en de groei van de organisatie kun je doorgroeien naar de functie van adviseur.

Word jij blij van de vacature?

Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt solliciteren tot uiterlijk maandag 4 april 2023. Vul het formulier onderaan deze pagina in.

Twijfel je en wil je nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem contact op met Els Huls, projectleider, via vacature@calibrisadvies.nl of bel naar 06-19915666. Je mag ook gerust een WhatsApp bericht sturen.

Na het eerste gesprek heb je de mogelijkheid een dag(deel) mee te lopen om te kijken of het werk bij een WijkLeerbedrijf bij jou past.

Het is goed om te weten dat een assessment door middel van een gesprek met een assessor en online testen onderdeel is van de procedure. Dit doen wij om de kans dat je toch niet bij ons past te verkleinen. Het kan ons beide een teleurstelling besparen. Daarnaast ontdekken we graag jouw talent, zodat wij deze optimaal kunnen benutten en helpen wij jou in je ontwikkeling bij leerdoelen.

Voordat je bij ons in dienst komt, vragen wij altijd een referentie en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Tot snel!

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je binnen een werkdag een ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam.

Voor deze functie werven wij zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Solliciteer direct

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top