Humanitas ontvangt de Skills2Perform award 2018

We zijn trots dat onze klant Humanitas de derde Skills2Perform award heeft ontvangen. De Skills2Perform Award is een initiatief van online opleider SkillsTown en wordt uitgereikt aan organisaties, personen en projecten die zich inzetten om leren en ontwikkelen binnen organisaties te laten werken. Eerdere winnaars van de Skills2Perform award zijn Belastingdienst en A&O Provincies. De prijs werd uitgereikt door prof. dr. ir. Kasper Boon (SkillsTown) en Frank Braaksma (Calibris Advies).  

Humanitas is één van de zorgorganisaties die vooroploopt op het gebied van opleiding en ontwikkeling van medewerkers. De afgelopen jaren is een enorme kwaliteitsverbetering van de zorg gerealiseerd door het effectief inzetten van online leermodules. In 3 jaar tijd hebben 1700 medewerkers ruim 42.000 online modules gevolgd. Dit is een unieke prestatie. Dagelijks worden medewerkers door middel van online leeroplossingen ondersteund om het beste uit zichzelf te halen. Zo heeft Humanitas samen met Calibris Advies een serie essentials (korte micro-cursussen) gemaakt om hun personeel direct op de werkplek te ondersteunen met essentiële kennis.  

Gijsbert van Herk, die de prijs namens Humanitas in ontvangst nam, was blij verrast. Hij reageerde: “We zijn erg trots op deze prestatie die we met de organisatie hebben bereikt. We hebben veel geïnvesteerd in de academie met als belangrijk doel de kennis die we binnen de organisatie hebben te behouden. Dat kun je niet alleen, daarom zijn we erg blij met de gouden driehoek die we met Calibris Advies en SkillsTown hebben opgebouwd.”

Link naar persbericht