skip to Main Content

Wat doet een Junior adviseur bij Calibris Advies?

Als junior projectleider / adviseur werk je zelfstandig of samen met collega adviseurs aan het uitvoeren van projecten. Daarnaast ondersteun je collega adviseurs bij het operationaliseren van projecten, het voorbereiden en assisteren bij trainingen en draag je bij aan acquisitie trajecten en het schrijven van offertes. In je werk word je begeleid en aangestuurd door een senior adviseur. Bij ons is geen dag hetzelfde. We richten samen je nieuwe baan in passend bij jouw kwaliteiten en wensen.

Als junior projectleider / adviseur ben je in staat om zelfstandig te werken binnen de klantorganisatie. Je bent in staat om een helder beeld te formuleren van de klantvraag, te denken vanuit concepten en deze door te vertalen naar concrete producten die aansluiten bij de vraag van de klant. Je zoekt samen met de klant naar creatieve en werkende oplossingen. Je geeft advies, maar helpt de opdrachtgever ook bij het in de praktijk brengen van het advies, het implementeren ervan.

Als junior projectleider / adviseur heb je affiniteit met maatschappelijk relevante thema’s in de sector Zorg en Welzijn. Je bent enthousiast om verschillend werk aan te pakken en in diverse projectrollen (mee) te werken. Je wil jezelf maximaal ontwikkelen en ervaring opdoen om door te kunnen groeien als adviseur.

Maatschappelijke doelstelling

Wij creëren kansen voor mensen die zelf moeilijk aan het werk komen. Hierbij werken wij vanuit de pijlers toeleiden, opleiden en begeleiden van toekomstige zorgprofessionals op mbo-niveau. Je werkt binnen deze pijlers projectmatig aan diploma’s en banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor hen kun je echt van betekenis zijn!

Wat vragen wij?

 • WO werk- en denkniveau. De door jou gevolgde opleiding vinden wij minder van belang. Collega’s die goed bij ons passen hebben bijvoorbeeld als achtergrond: zorg, onderwijskunde, sociale wetenschappen, bedrijfskunde of organisatiekunde dienstverlening.
 • Hands-on en praktisch. Je moet het leuk vinden om veel te schakelen tussen strategische, tactische en operationele onderwerpen. Je wilt resultaten boeken en daar horen soms uitvoerende werkzaamheden bij.
 • Affiniteit met de doelgroep. We zijn geen welzijnsorganisatie maar hebben wel hart voor onze doelgroep.

Wat bieden wij?

Geen dag die hetzelfde is. Wij zijn een kleine maar groeiende organisatie met ambities.
Wij hebben het volgende aanbod voor jou klaarliggen:

 • Een marktconform salaris, een jaarlijkse winstdelingsregeling en een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar.
 • Aantrekkelijke reiskostenvergoeding.
 • Individuele pensioenregeling.
 • 27 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband).
 • Uiteraard helpen wij je bij je verdere ontwikkeling. Je wordt begeleid en ondersteund door een ervaren senior adviseur.

Wanneer pas jij bij ons?

Werken bij Calibris Advies betekent dat je ruimte en vertrouwen krijgt om als professional je werk te doen. Je past bij ons als je jezelf herkent in de volgende punten:

 • Je werkt graag zelfstandig en kunt je werk goed zelf organiseren.
 • Je krijgt graag ruimte en vrijheid om zelf je weg te vinden binnen de kwalitatieve kaders van het project.
 • Je krijgt energie van een dynamische werkomgeving waarin je contacten hebt met deelnemers, cliënten, zorg- en welzijnsorganisaties en onderwijs.
 • Je bent pragmatisch en je hebt een ‘hands on’-mentaliteit.

Wie zijn wij?

Stichting Calibris Advies is een maatschappelijk adviesbureau voor praktische leer-werkoplossingen. Praktisch betekent dat wij zelf projecten organiseren en concrete resultaten halen. Wij werken bedrijfsmatig, maar onze winst komt ten gunste van onze maatschappelijke doelstelling: mensen met minder kansen, meer kansen bieden. Door het hele land verspreid werken wij met meer dan 40 collega’s aan projecten om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt of zij-instromers aan het werk te helpen. We focussen ons op de zorg.

Interesse in werken bij Calibris Advies?

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Wij nodigen je uit om te solliciteren door jouw motivatiebrief en curriculum vitae te sturen naar vacature@calibrisadvies.nl onder vermelding van de vacature titel. Wij nemen altijd contact met je op, ook wanneer we op dit moment geen openstaande vacature hebben. Voor meer informatie kun je via de website contact opnemen met een van onze collega’s.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back To Top