Ga naar hoofdinhoud

Junior adviseur onderwijs en zorg

Stichting Calibris Advies in Houten groeit! Wij zijn op zoek naar een gedreven collega met ambitie voor aankomend PROJECTADVISEUR ZORG EN ONDERWIJS. Ben jij net afgestudeerd of heb je 1-2 jaar werkervaring en ben je klaar voor een volgende stap. Wil je werken bij een maatschappelijke onderneming? Lees dan verder.

“De maatschappelijke impact die we binnen Calibris Advies maken is voor mij belangrijk. We veranderen de levens van onze deelnemers en hun directe omgeving door kansen te generen. We bieden het opstapje wat ze écht verder brengt.” – Lisanne Versteeg (junior adviseur onderwijs en zorg)

Hoe ziet jouw rol als projectadviseur eruit?

Als je bij ons in dienst komt als junior adviseur, ga je starten met werkzaamheden op de frontdesk. De frontdesk is het kloppend hart (met groei ambitie) van onze ZorgStart projecten. Wil je meer informatie over het project ZorgStart? Klik dan hier.

Jij gaat dagelijks contact zoeken met deelnemers en maakt afspraken voor een intakegesprek bij onze ZorgStart-coaches. Verder ga je in het portfoliosysteem de voortgang en het activiteitenaanbod beheren. Daarnaast heb je een coördinerende rol in de projectcommunicatie.

Als je bovenstaande werkzaamheden goed onder de knie hebt, ga jij jouw werkzaamheden uitbreiden en ga jij samen met jouw collega adviseurs werken aan diverse projecten.

Wat heeft ons team nodig?

Voor de functie van junior adviseur heb je HBO of WO werk- en denkniveau nodig. Wij hebben allemaal hart voor onze doelgroep en dat verwachten we dus ook van jou. Je werkt graag zelfstandig. Jij bent uitstekend in staat om creatieve en werkende oplossingen te bedenken voor onze klanten.

Ook heb je affiniteit met het werken met cijfers en managementinformatie. Jouw hands-on mentaliteit en pragmatische instelling maken dat je echt iets kunt betekenen in onze maatschappelijke projecten.

Wat kunnen wij jou bieden?

Werken bij Calibris Advies betekent dat je ruimte en vertrouwen krijgt om jezelf als professional te ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde en samen richten wij jouw nieuwe baan in die passend is bij jouw kwaliteiten en ambitie.

  • Een jaarovereenkomst voor 32 uur tot 40 uur.
  • Jouw salaris is minimaal € 2.600,- en maximaal € 3.200,- bruto o.b.v. 40 uur per week. Dit is afhankelijk van je werkervaring.
    • Er komt nog vakantiegeld en collectieve winstdelingsregeling bij.
    • Je krijgt een prima reiskostenvergoeding.
  • Je neemt deel aan onze mooie individuele pensioenregeling bij Nationale Nederlanden.
  • Op basis van fulltime dienstverband heb je recht op 27 vakantiedagen per jaar.

Word jij blij van de vacature?

Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Vul onderstaand formulier in vóór dinsdag 7 februari 2023.

Twijfel je en wil je nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Erik Huijzer, functie Senior-adviseur/ MT lid, via e.huijzer@calibrisadvies.nl of bel naar (06) 14 94 52 31. Je mag ook gerust een WhatsApp bericht sturen.

Het is goed om te weten dat een assessment door middel van een gesprek met een assessor en online testen een onderdeel van onze procedure is.

Tot snel!

Voor deze functie werven wij zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op: Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je binnen een werkdag een ontvangstbevestiging via de e-mail. Het kan zijn dat jouw e-mailprogramma dit ziet als spam.

Solliciteer direct

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top