skip to Main Content

Voor wie is WoonHulp?

Als zorginstelling is het mogelijk om de opleiding WoonHulp aan te bieden. Cliënten die wonen of werken binnen een GHZ instelling kunnen de opleiding WoonHulp. Ze kunnen stage lopen in de gehandicaptenzorg of ouderenzorg. De instelling kan er voor kiezen om de opleiding WoonHulp binnen de organisatie zelf vorm te geven maar kan hier bij ook ondersteuning krijgen van Calibris Advies. Er zijn drie manier om hiermee aan de slag te gaan.

Wilt uw organisatie WoonHulp zelf implementeren?

Dat kan. Als zorgorganisatie doet u alles zelf. Alleen aanschaf licentie en examens is bij Calibris Advies. De licentie geeft toegang tot het lesmateriaal en docentenmateriaal. Het examen bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte en wordt afgenomen door een examinator van Calibris advies. Meer informatie hierover vind je hier

Wilt uw organisatie ondersteuning bij het implementeren van WoonHulp?

Dan bieden wij de Maatwerk implementatieroute aan. Calibris advies heeft een implementatieroute ontwikkelt om WoonHulp een plek te geven binnen uw zorginstelling. Dit betekent dat Calibris Advies en uw organisatie met elkaar aan de slag gaan om WoonHulp vorm te geven. We geven richting aan WoonHulp waarbij het gaat om opleiding en het creëren van banen. Met elkaar ontwikkelen we een passende werkwijze die wordt geïmplementeerd in de organisatie en waarmee u zelf aan de slag kunt om op te leiden en banen te creëren voor de WoonHulp. Wilt u hier meer over weten neem dan contact op met Marieke Heijkoop.

Maatwerk

Heeft u als organisatie behoefte aan ondersteuning op een aantal onderdelen in de implementatie route dat is dit ook een mogelijkheid. Dit noemen wij Maatwerk specifiek. Samen met onderzoeken waar u behoefte aan heeft en maken hiervoor een specifiek voorstel. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met Marieke Heijkoop via 06 5331 0513.

Back To Top