skip to Main Content

Wie zijn wij?

Stichting Calibris Advies is een maatschappelijk adviesbureau voor praktische leer-werkoplossingen. Praktisch betekent dat wij zelf projecten organiseren en concrete resultaten halen. Wij werken bedrijfsmatig, maar onze winst komt ten gunste van onze maatschappelijke doelstelling: mensen met minder kansen, meer kansen bieden. Door het hele land verspreid werken wij met meer dan 40 collega’s aan projecten om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of zij-instromers aan het werk of aan een opleiding te helpen. We focussen ons op de zorg.

Wat zoeken wij?

Een Senior Adviseur acquireert (middel)grote opdrachten in de markt en via eigen netwerk. Je vertaalt klantbehoeftes en marktontwikkelingen naar concrete concepten. Je bent actief in het onderhouden van een commercieel relevant netwerk op het niveau van beslissers in één of meer arbeidsmarktregio’s. Je brengt de 3 O’s (overheid, onderwijs en ondernemers) samen voor het oplossen van arbeidsmarktvraagstukken. Hierbij maak je gebruik van je (organisatie)sensitiviteit, je hebt een goed gevoel voor verhoudingen zowel intern als extern. Binnen Calibris Advies stuur je 4-5 collega’s binnen meerdere projectteams aan. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van projecten binnen vastgestelde kaders en rapporteert aan een MT-lid over de voortgang. Tevens ben je verantwoordelijk voor de omzet in je gebied. In je projecten werk je mee en ben je declarabel. Je levert een actieve bijdrage aan het ontwikkelen van het (advies)vak en kennisdeling binnen onze organisatie.

Wat vragen wij?

 • HBO+ werk- en denkniveau. De door jou gevolgde opleiding vinden wij minder van belang. Collega’s die goed bij ons passen hebben bijvoorbeeld als achtergrond: zorg, onderwijskunde, re-integratie, maatschappelijk werk of zakelijke dienstverlening.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring m.b.t. arbeidsmarkt/zorg & welzijn vraagstukken inclusief de acquisitie. Bij voorkeur woonachtig in Noord-Holland.
 • Hands-on mentaliteit en pragmatisme. Je moet het leuk vinden om veel te schakelen tussen strategische, tactische en operationele onderwerpen.
 • Affiniteit met onze doelgroep. We zijn geen welzijnsorganisatie maar hebben wel hart voor onze doelgroepen.

Wat bieden wij?

Geen dag die hetzelfde is. Wij zijn een kleine maar groeiende organisatie met ambities.

Wij hebben het volgende aanbod voor jou klaarliggen:

 • Een marktconform salaris en een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar.
 • Aantrekkelijke reiskosten regeling en een individuele pensioenregeling.
 • 27 vakantiedagen (bij full time dienstverband).
 • Uiteraard helpen wij je bij je verdere ontwikkeling.

Wanneer pas jij bij ons?
Werken bij Calibris Advies betekent dat je ruimte en vertrouwen krijgt om als professional je werk te doen. Je past bij ons als je jezelf herkent in de volgende punten:

 • Je werkt graag zelfstandig en kunt je werk goed zelf organiseren.
 • Je bent een netwerker en kunt overtuigen, beïnvloeden en presenteren
 • Je brengt structuur aan, bewaart het overzicht en bent analytisch
 • Je beschikt over organisatiesensitiviteit, hebt een helicopterview en oog voor de belangen van de verschillende partners waarmee we samenwerken.

Interesse in de functie?

Stuur een open sollicitatie met cv en motivatie naar vacature@calibrisadvies.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back To Top