skip to Main Content

Details - Training basisvaardigheden werkbegeleider (b)

Duur E-learning + 1 dag training
Incompany
Open inschrijving
Aantal deelnemers minimaal 8 en maximaal 14
Kosten incompany € 225,- per persoon
Kosten open inschrijving € 275,- per persoon Inschrijven
Inschrijven

Deze training wordt in blended vorm gegeven. Dit houdt in dat u zelfstandig start met 4 E-learning modules met aansluitend 1 dag training in groepsvorm.

Voor wie

Bent u een werkbegeleider of praktijkopleider MBO opgeleid? En gaat u studenten van een MBO opleiding tijdens de BPV-periode begeleiden of bent u daar net mee begonnen? Dan geeft deze training u handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

Programma

Het programma bestaat uit twee delen. Het eerste deel van de training bestaat uit vier digitale modules:

  • Wat is beroepsgericht onderwijs
  • Introductie van de student op de werkplek
  • Het begeleiden van de ontwikkeling van de student tijdens de beroepspraktijkvorming
  • Ontwikkelingsgericht beoordelen.

Het tweede deel bestaat uit 1 dag training in groepsvorm. Samen met anderen leert u hoe u de kennis die u in het eerste deel heeft op gedaan kunt toepassen. U gaat aan de slag met oefeningen. Zo oefent u met het voeren van gesprekken in denkbeeldige praktijksituaties. Natuurlijk kunt u alle vragen stellen over situaties die u tegenkomt in uw dagelijkse werk.

Resultaat

U krijgt inzicht in het begeleidingstraject van studenten en u kunt uw rol daarin optimaal vervullen. U kunt uw studenten verder helpen in hun ontwikkeling. Op deze manier wordt uw organisatie een kweekvijver voor nieuw talent. U ontvangt na afloop een certificaat (als u de modules en de trainingsdag heeft afgerond).
Deze training is geaccrediteerd door Kwaliteitsregister V&VN en Kabiz voor 12 punten, bij het KCKZ voor 9 punten en bij het SKJ voor 13 punten.

Back To Top