Ga naar hoofdinhoud

Details - Lidmaatschap licentiehouder

Duur 1 jaar
Incompany
Open inschrijving
Aantal deelnemers -
Kosten incompany € 395,- per jaar
Kosten open inschrijving € 395,- per jaar

Voor wie is dit lidmaatschap

Voor licentiehouders die hun licentie willen verlengen. Licentiehouders behalen hun licentie, volgen in het 2e jaar een training voor verlenging van de licentie, daarna volgt het lidmaatschap. Met dit lidmaatschap behouden licentiehouders hun licentie om de training Basisvaardigheden werkbegeleider Blended learning in hun eigen organisatie te kunnen blijven verzorgen.

Programma

Het lidmaatschap bied je de mogelijkheid op basis van jouw eigen behoefte gebruik te maken van één van de volgende programma mogelijkheden:

  • een persoonlijk gesprek, waarin aandacht is voor jouw leervragen
  • meekijken met een training door een ervaren trainer van Calibris Advies
  • inzetten van nieuwe werkvormen
  • het bespreken van evaluatiegegevens waarbij de vraag: ‘Wat kan beter en hoe doe je dat?’ besproken wordt
  • intervisie of groepscoaching over trainingsvraagstukken
  • coaching op individuele leervragen.

Een adviseur bij jou in de regio maakt een afspraak om jouw ervaringen en wensen te bespreken.

Je kan ook deelnemen aan een workshop die worden georganiseerd door Calibris Advies. Heb je behoefte aan extra ondersteuning, dan kan dat. We spreken dan een meerprijs met je af.

Licentievoorwaarden

Het lidmaatschap is een voorwaarde voor het behoud van de licentie. In het lidmaatschap kun je op basis van de eigen behoefte gebruik maken van persoonlijk contact en workshops. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging van Calibris Advies! Wil je geen gebruik maken van het lidmaatschap, meld je dan af via training@calibrisadvies.nl.

Werkwijze licentietraject

Na volgen van de licentietraining ben je bevoegd om een jaar lang de training basisvaardigheden werkbegeleider te verzorgen in je organisatie. Om de licentie te behouden volg je in het jaar erop een verleningstraining. Vanaf het derde jaar heb je jaarlijks contact met een adviseur van Calibris Advies en heb je de mogelijkheid om gratis workshops te volgen.

Back To Top