Skip to content

Details - Online coaching

Duur 2 sessies van 1 uur
Kosten incompany €250,- Extra sessie €125,-

Voor wie

Online coaching biedt de mogelijkheid om één op één praktijksituaties, dilemma’s of persoonlijke items uit te diepen waar je tegenaan loopt bij het begeleiden van studenten. Calibris Advies biedt online coaching aan voor:

  • beginnende werkbegeleiders en praktijkopleiders – in aanvulling op de recent gevolgde training Basistraining werkbegeleider gevolgd;
  • ervaren werkbegeleiders en praktijkopleiders – zij bezitten het certificaat Basistraining of Verdiepingstraining.

Werkwijze traject

Je laat van tevoren aan de coach weten wat jouw vraag, doel of verwachting van de sessies is en welk resultaat je wilt behalen. Jouw vraag staat centraal tijdens de sessies: de coach laat weten of deze realistisch en haalbaar is binnen de beschikbare tijd.

In de eerste sessie diepen we jouw inbreng uit om tot inzichten en hernieuwde handelswijzen te komen. Bij beginnende deelnemers wordt dit steeds gekoppeld aan de theorie uit de basistraining; bij ervaren deelnemers wordt de theorie waar nodig opgefrist. De sessie leidt tot een plan van aanpak om te oefenen in de praktijk. Na de eerste sessie bepalen we wanneer de volgende sessie is. Je kan in de tussentijd jouw gevonden inzichten en handvatten toepassen in de praktijk.

Tijdens de tweede sessie reflecteer je op jouw ingezette handelswijze, om te kijken of die het beoogde resultaat voor je opgeleverd heeft en wat je eventueel nog nodig hebt. Tegen het eind van de tweede sessie maak je weer een plan van aanpak om in de praktijk verder te kunnen.

Back To Top