skip to Main Content

Details - Online coaching

Duur 2 sessies van 1 uur
Kosten incompany €250,- Extra sessie €125,-

Voor wie

Online coaching biedt de mogelijkheid om één op één praktijksituaties, dilemma’s of persoonlijke items uit te diepen waar u tegenaan loopt bij het begeleiden van studenten. Calibris Advies biedt online coaching aan voor:

  • beginnende werkbegeleiders en praktijkopleiders – in aanvulling op de recent gevolgde training Basistraining werkbegeleider gevolgd;
  • ervaren werkbegeleiders en praktijkopleiders – zij bezitten het certificaat Basistraining of Verdiepingstraining.

Werkwijze traject

U laat van tevoren aan de coach weten wat uw vraag, doel of verwachting van de sessies is en welk resultaat u wilt behalen. Uw vraag staat centraal tijdens de sessies: de coach laat weten of deze realistisch en haalbaar is binnen de beschikbare tijd.

In de eerste sessie diepen we uw inbreng uit om tot inzichten en hernieuwde handelswijzen te komen. Bij beginnende deelnemers wordt dit steeds gekoppeld aan de theorie uit de basistraining; bij ervaren deelnemers wordt de theorie waar nodig opgefrist. De sessie leidt tot een plan van aanpak om te oefenen in de praktijk. Na de eerste sessie bepalen we wanneer de volgende sessie is. U kunt in de tussentijd uw gevonden inzichten en handvatten toepassen in de praktijk.

Tijdens de tweede sessie reflecteert u op uw ingezette handelswijze, om te kijken of die het beoogde resultaat voor u opgeleverd heeft en wat u eventueel nog nodig heeft. Tegen het eind van de tweede sessie maakt u weer een plan van aanpak om in de praktijk verder te kunnen.

Back To Top