Skip to content

Details - Training licentiehouder

Duur 1 dag
Incompany
Open inschrijving
Aantal deelnemers minimaal 8 en maximaal 14
Kosten incompany € 410,- per persoon
Kosten open inschrijving € 410,- per persoon
Inschrijven

Voor wie

Ben je praktijkopleider en wil je in je eigen organisatie zelf de training Basisvaardigheden Werkbegeleider (blended) gaan geven? Dan is deze eendaagse training geschikt voor je. Hiermee creëer je flexibiliteit van trainen binnen je organisatie. Bovendien kan je organisatie op deze manier kosten besparen op het inkopen van trainingen.

Programma

Tijdens de training krijg je een uitgebreide toelichting over de digitale modules uit het e-learning gedeelte en het programma van de trainingsdag. Daarnaast ligt de focus op oefenen, experimenteren en ervaren van de werkvormen die in de training ingezet worden. Je ontvangt een didactisch overzicht met werkvormen en vervangende oefeningen. Je kunt dit overzicht gebruiken voor het verzorgen van de trainingsdag binnen je organisatie.

Werkwijze licentietraject

Na volgen van de licentietraining ben je bevoegd om een jaar lang de training basisvaardigheden werkbegeleider te verzorgen in je organisatie. Om de licentie te behouden volg je in het jaar erop een verleningstraining. Vanaf het derde jaar heb je jaarlijks contact met een adviseur van Calibris Advies en heb je de mogelijkheid om gratis workshops te volgen.

Resultaat

Na succesvolle afronding van deze training ben je licentiehouder. Als licentiehouder ben je in staat om de training Basisvaardigheden Werkbegeleider Blended Learning zelfstandig binnen je eigen organisatie te verzorgen. Je kunt een beroep doen op de helpdesk van Calibris Advies. Het beheer van de digitale omgeving ligt in handen van je organisatie. Over zaken als het beheren van de accounts, het verkrijgen van certificaten en het werken met evaluaties ontvangt je organisatie heldere informatie.

Licentievoorwaarden

Je ontvangt je licentie voor de duur van één jaar. Aan het einde van het eerste jaar waarin je jouw licentie hebt behaald volg je de dagdeel training voor verlenging licentiehouder. Na het volgen van deze training verlengt Calibris Advies je licentie weer met één jaar en kun je de blended training Basisvaardigheden werkbegeleider in je eigen organisatie blijven verzorgen! Om je licentie ook na het 2e jaar te behouden, kun je gebruik maken van het lidmaatschap. Het lidmaatschap bied je de mogelijkheid om op basis van je eigen behoefte gebruik te maken van workshops georganiseerd door Calibris Advies in de regio. Onderwerpen van de workshops zijn praktijkgericht en bruikbaar als input voor de training basisvaardigheden. Een adviseur van Calibris Advies zal jaarlijks contact met je opnemen om jouw ervaringen en wensen te bespreken.

Deze training is geaccrediteerd door Kwaliteitsregister V&VN voor 6 punten.

Back To Top