skip to Main Content

Details - Training licentiehouder

Duur 1 dag
Incompany
Open inschrijving
Aantal deelnemers minimaal 8 en maximaal 14
Kosten incompany € 395,- per persoon
Kosten open inschrijving € 395,- per persoon
Inschrijven

Voor wie

Bent u praktijkopleider en wilt u in uw eigen organisatie zelf de training Basisvaardigheden Werkbegeleider (blended) gaan geven? Dan is deze eendaagse training geschikt voor u. Hiermee creëert u flexibiliteit van trainen binnen uw organisatie. Bovendien kan uw organisatie op deze manier kosten besparen op het inkopen van trainingen.

Programma

Tijdens de training krijgt u een uitgebreide toelichting over de digitale modules uit het e-learning gedeelte en het programma van de trainingsdag. Daarnaast ligt de focus op oefenen, experimenteren en ervaren van de werkvormen die in de training ingezet worden. U ontvangt een didactisch overzicht met werkvormen en vervangende oefeningen. U kunt dit overzicht gebruiken voor het verzorgen van de trainingsdag in uw organisatie.

Werkwijze licentietraject

Per individuele werkbegeleider kunt u als licentiehouder inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord) aanvragen. Hiermee kan de werkbegeleider de vier digitale modules volgen, een start- en eindtoets doen, een portfolio bijhouden en gebruikmaken van de toolbox met diverse relevante producten, protocollen en handige instrumenten.

Resultaat

Na succesvolle afronding van deze training bent u licentiehouder. Als licentiehouder bent u in staat om de training Basisvaardigheden Werkbegeleider Blended Learning zelfstandig binnen uw eigen organisatie te verzorgen. U kunt een beroep doen op de helpdesk van Calibris Advies. Het beheer van de digitale omgeving ligt in handen van uw organisatie. Over zaken als het beheren van de accounts, het verkrijgen van certificaten en het werken met evaluaties ontvangt uw organisatie heldere informatie.

Deze training is geaccrediteerd door Kwaliteitsregister V&VN voor 6 punten.

Back To Top