skip to Main Content

Details - Verdiepingstraining werkbegeleider

Duur 1 dag training
Incompany
Open inschrijving
Aantal deelnemers minimaal 8 en maximaal 14
Kosten incompany € 1.500,- per groep
Kosten open inschrijving € 275,- per persoon
Inschrijven

Voor wie

Deze training is bedoeld voor werkbegeleiders die in het bezit zijn van een certificaat Basisvaardigheden Werkbegeleider en toe zijn aan een thematische verdieping binnen het begeleidingsvlak.

Programma

Het programma van de training bestaat uit actuele thema’s zoals een update over de leerstijlen van Kolb. U leert op welke wijze kernkwaliteiten de werkbegeleider kunnen helpen bij het begeleiden van de student naar zijn kwaliteiten en uitdagingen. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op het thema motivatie. U leert om te gaan met studenten die niet gemotiveerd zijn of slecht presteren. We gaan, mede vanuit uw eigen ervaringen, kijken welke invloed u als werk- of praktijkbegeleider hierop heeft. En er is ruimte voor het bespreken van problemen en dilemma’s die u ervaart bij het begeleiden van studenten.

Resultaat

U kan de leerstijl en de kernkwaliteit van uzelf en de student, inzetten in de begeleiding van studenten, u heeft praktische handvatten gekregen om de motivatie van de studenten te stimuleren en met collega’s (van verschillende instellingen) op gestructureerde wijze problemen en dilemma’s besproken (leren van elkaar).

Deze training is geaccrediteerd door Kwaliteitsregister V&VN (5 punten) en Kabiz (6 punten).

Back To Top