Vacature Junior Adviseur Zorg & Welzijn (36-40 uur per week) Randstad

Wie zijn wij?

Stichting Calibris Advies is een maatschappelijk adviesbureau voor praktische leer-werkoplossingen. Praktisch betekent dat wij zelf projecten organiseren en concrete resultaten halen. Wij werken bedrijfsmatig, maar onze winst komt ten gunste van onze maatschappelijke doelstelling: mensen met minder kansen, meer kansen bieden. Door het hele land verspreid werken wij met meer dan 35 collega’s aan projecten om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of mensen die dreigen uit te vallen, aan het werk of aan een opleiding te helpen. Wij richten ons hierbij vooral op medewerkers mbo niveau 1 en 2 en toeleiding naar mbo 3 en we focussen ons op zorg en welzijn.

Wat zoeken wij?

Als junior adviseur werk je zelfstandig of samen met collega’s aan het uitvoeren van projecten. Je schrijft een projectplan, voert leer-werktrajecten uit, geeft advies en coacht deelnemers van onze trajecten. Daarnaast ondersteun je collega adviseurs bij het operationaliseren van projecten, het voorbereiden en assisteren bij trainingen en draag je bij aan acquisitie trajecten en het schrijven van offertes. In je werk word je begeleid en aangestuurd door een senior adviseur. Je voert opdrachten uit om een specifieke doelgroep met een afstand tot de arbeidsmarkt via een praktisch leer- & werktraject klaar te stomen voor een baan of opleiding in de zorg. Je kunt ook worden ingezet bij ontwikkeltrajecten binnen de projecten en onze organisatie. Je bent enthousiast om verschillend werk aan te pakken en in diverse projectrollen (mee) te werken. Je wil jezelf maximaal ontwikkelen en ervaring opdoen om door te kunnen groeien als adviseur en als deskundige. Uiteraard helpen wij je bij je verdere ontwikkeling.

In onze trajecten werk je veel samen met een grote diversiteit aan partners zoals zorg- en welzijnsorganisaties, gemeenten, uwv, mbo instellingen, taalaanbieders etc. Je bouwt (snel) relaties op met klanten en samenwerkingspartners.

Wat vragen wij?

 • HBO of universitaire-achtergrond: onderwijskunde, bedrijfskunde, organisatiekunde
 • 0 – 3 jaar werkervaring in een relevante functie.
 • Maatschappelijke betrokkenheid.
 • Zelfstandig, resultaatgericht, planmatig werken, nieuwsgierig, slim, scherp en initiatiefrijk
 • Affiniteit met onze doelgroep.
 • Interesse in de klant(omgeving) en sociaal vaardig
 • Samenwerkingsgericht


Wat bieden wij?

Geen dag die hetzelfde is. Wij zijn een kleine maar groeiende organisatie met ambities.

Wij hebben het volgende aanbod voor jou klaarliggen:

 • Een marktconform salaris en een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar.
 • Aantrekkelijke reiskosten regeling.
 • 27 vakantiedagen (bij full time dienstverband).
 • Begeleiding en ondersteuning door een ervaren senior adviseur.
 • Coaching door een externe ervaren organisatieadviseur.


Wat vind je bij ons minder?

We weten best goed hoe we in elkaar zitten, wel zo eerlijk om te vertellen wat je bij ons niet of minder vindt:

 • structuur, rust en regelmaat: je moet dat zelf aan kunnen brengen in je eigen werk
 • gebaande paden: je vindt erg veel ervaring bij collega’s maar je zult die vaak zelf moeten opzoeken
 • vaste werkplekken: je bent maar een paar keer per maand bij vaste georganiseerde overleggen. Die overleggen zijn voor ons erg belangrijk voor de verbinding onderling en we hechten er waarde aan dat je daarbij bent. Verder heb je niet zomaar een vaste werkplek. Je werkt waar je op dat moment nodig bent of waar je wilt werken.
 • continue aandacht: we zijn er voor je, dat staat buiten kijf. Maar je werkt zelfstandig en nadat je een aantal maanden bij ons werkt beschouwen we je als vaste kracht en zijn we minder goed in continu vragen hoe het met je gaat. Niet omdat het ons niet interesseert, maar omdat onze voornaamste aandacht uitgaat naar de deelnemers die we naar een baan proberen te begeleiden. Professionele aandacht voor elkaar is er meer dan genoeg.


Interesse in de functie?

Dan zien wij graag uiterlijk 23 augustus 2019 jouw motivatiebrief en curriculum vitae tegemoet. Deze kun je sturen naar info@calibrisadvies.nl onder vermelding van “vacature junior adviseur Zuidoost Nederland”. Mocht je meer willen weten dan kun je dit per e-mail laten weten. We nemen dan contact met je op.