Ga naar hoofdinhoud

Wat wij doen

In dit deel van de website lees je over onze diensten: ArbeidsmarktprojectenTraining & Certificering en Advies. Ook vind je hier verhalen van onze deelnemers.

Arbeidsmarktprojecten

Calibris Advies organiseert leerwerktrajecten voor mensen die zelf moeilijk aan het werk kunnen komen. Onze leerwerkoplossingen combineren leren met de praktijk in de zorg- en welzijnssector. Mensen met verschillende achtergronden maken via onze trajecten kennis met de zorg en volgen een (voor)opleiding naar een betaalde of vrijwilligersbaan.

Training & Certificering

Calibris Advies beschikt over een ruim aanbod aan trainingen. Hiermee geven we medewerkers in zorg en welzijn de kans om hun kennis te vergroten en hun vaardigheden te ontwikkelen. De trainingen zijn praktijkgericht en leuk om te volgen. Dankzij de tussentijdse opdrachten zullen de nieuwe kennis en opgedane vaardigheden blijven beklijven.

Advies

We zijn met onze arbeidsmarktprojecten gestart in 2012, destijds nog onder de vlag van kenniscentrum Calibris. Sindsdien hebben we deze projecten verder ontwikkeld en geprofessionaliseerd. In het verlengde daarvan, geldt dat ook voor de samenwerking met onze klanten: steeds vaker worden we gevraagd om invulling te geven aan arbeidsmarktvraagstukken, vooral door zorgorganisaties en gemeenten.

Verhalen

Bij leerwerkoplossingen die gericht zijn op de praktijk, horen ook ervaringen uit de praktijk. Welke impact hebben trajecten als het WijLeerbedrijf en WelSlagen gebracht? Voor onze deelnemers? Voor de mensen die hen in het traject hebben geholpen? En voor de mensen die baat hebben bij hun hulp? Hier vind je verschillende persoonlijke verhalen die laten zien waar we het allemaal voor doen.

Back To Top