Skip to content
Werken bij Calibris Advies
  • Meer dan 40 collega’s
  • Werkzaam op projecten en locaties door heel Nederland
  • Waar je met jouw achtergrond en ervaring meewerkt aan grote maatschappelijke impact

"Ik vind het uitdagend om een verschil te maken als het gaat om opleiden en de zorg en aan de slag te gaan met praktische oplossingen!"

''Ik ben trots op datgene waar Calibris Advies zich voor inzet. Wij maken ons hard voor meer gekwalificeerde mensen in de zorg.''

Foto Hanane Seamari Website Calibris

"Ik ben het meest trots op onze studenten en om te zien hoe ze zich ontwikkelen op gebied van taal, rekenen en werknemersvaardigheden."

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan:

Waarom
Calibris Advies?

Bij Calibris Advies ziet iedere dag er anders uit. Je bepaalt zelf grotendeels hoe je je werkweek inricht en die vrijheid vinden we ook erg belangrijk. Door het hele land verspreid, van Maastricht tot Alkmaar, werken wij met zo’n 40 collega’s aan toeleiden opleiden en begeleiden van mensen in en voor de zorg. Sommige collega’s werken vooral op locatie, anderen reizen de regio door langs onze projecten en partners.

Als sociale onderneming werken we bedrijfsmatig, maar onze winst vloeit terug naar naar onze maatschappelijke doelstelling: meer kansen bieden aan mensen die ondersteuning kunnen gebruiken. Dat is de drijfveer die al onze collega’s gemeen hebben.

We zijn regelmatig op zoek naar mensen met ervaring en talent die onze organisatie willen versterken. Neem contact met ons op en wij nodigen je graag uit voor een kop koffie!

Welke rollen kun je
bij ons vervullen?

De werkweek van René (projectleider/adviseur)

”Het mooie van het werken bij Calibris Advies is voor mij de diversiteit van werkzaamheden en projecten en de contacten die je hierin hebt met deelnemers, opdrachtgevers en collega’s. Geen dag is hetzelfde!”

Bekijk de werkweek van René
De werkweek van Petra
(senior adviseur)
De stage en stageweek van Marit
(stagiair WijkLeerbedrijf)

Open sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in een baan of stage bij ons? We ontvangen graag je gegevens.

Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen!

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, txt, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top