Ga naar hoofdinhoud
Werken bij Calibris Advies
  • Meer dan 40 collega’s
  • Werkzaam op projecten en locaties door heel Nederland
  • Waar je met jouw achtergrond en ervaring meewerkt aan grote maatschappelijke impact

“Ik ben trots op onze gezamenlijke overtuiging om kansen te creëren voor mensen die daarbij een zetje of steuntje in de rug nodig hebben.”

"Ik vind het uitdagend om een verschil te maken als het gaat om opleiden en de zorg en aan de slag te gaan met praktische oplossingen!"

Waarom
Calibris Advies?

Bij Calibris Advies ziet iedere dag er anders uit. Je bepaalt zelf grotendeels hoe je je werkweek inricht en die vrijheid vinden we ook erg belangrijk. Door het hele land verspreid, van Maastricht tot Alkmaar, werken wij met zo’n 40 collega’s aan toeleiden opleiden en begeleiden van mensen in en voor de zorg. Sommige collega’s werken vooral op locatie, anderen reizen de regio door langs onze projecten en partners.

Als sociale onderneming werken we bedrijfsmatig, maar onze winst vloeit terug naar naar onze maatschappelijke doelstelling: meer kansen bieden aan mensen die ondersteuning kunnen gebruiken. Dat is de drijfveer die al onze collega’s gemeen hebben.

We zijn regelmatig op zoek naar mensen met ervaring en talent die onze organisatie willen versterken. Neem contact met ons op en wij nodigen je graag uit voor een kop koffie!

Welke rollen kun je
bij ons vervullen?

De werkweek van Naomi (projectcoördinator)

”Sinds februari 2021 werk ik bij Calibris Advies als projectcoördinator. In deze rol komt mijn kennis uit de opleiding maatschappelijk werk en mijn werkervaring in de thuiszorg mooi samen. Werken in een WijkLeerbedrijf trok mij gelijk aan! Je bent bezig met de groei en het creëren van kansen voor de deelnemers.”

Bekijk de werkweek van Naomi
De werkweek van Petra
(senior adviseur)
De werkweek van René
(adviseur / projectleider)

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan:

Open sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in een baan of stage bij ons? We ontvangen graag je gegevens.

Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen!

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, txt, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top