Skip to content

Wie wij zijn

Stichting Calibris Advies is een sociale onderneming voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, leerlingen, medewerkers en zorgorganisaties. Wij werken iedere dag om voor onze doelgroep de kloof naar een relevant en waardevol beroep te overbruggen. Wij zorgen ervoor dat zij aan het werk komen of blijven.

Leren in de praktijk staat bij ons altijd centraal. De werkvloer is de beste leerschool. Met onze leerwerktrajecten leiden wij zelf daadwerkelijk op. Voor zorg- en welzijnsmedewerkers verzorgen we coaching, trainingen, workshops, scholing en bijscholing. Daarnaast adviseren we onderwijs-, zorg- en welzijnsorganisaties hoe zij de kennis en vaardigheden van leerlingen en medewerkers up-to-date kunnen houden – niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Wat doen wij voor onze klanten?

  • Voor gemeenten organiseren wij leerwerktrajecten voor mensen die zelf moeilijk aan het werk kunnen komen. We creëren binnen zorg en welzijn kansen voor uitkeringsgerechtigden, statushouders, mensen met een beperking en zij-instromers;
  • Onderwijsinstellingen helpen wij bij het organiseren van opleidingstrajecten voor volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt;
  • Zorgorganisaties helpen we met de instroom en behoud van personeel;
  • Zorgprofessionals geven we de kans om hun kennis te vergroten en hun vaardigheden in het opleiden en begeleiden van leerlingen en studenten te vergroten.

Wat klanten zeggen over ons?

  • Calibris Advies brengt overheid, onderwijs en werkgevers met een gemeenschappelijk belang bij elkaar zonder daarbij het belang van iedere organisatie uit het oog te verliezen.
  • Calibris Advies organiseert alle randvoorwaarden die noodzakelijk zijn voor een succesvol project met aansprekende resultaten.

Trots

Met meer dan 80 jaar ervaring, kunnen we met trots zeggen dat we de talenten, toegevoegde waarde en maatschappelijke en economische betekenis benutten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met onze praktische leerwerkoplossingen richten wij ons op (toekomstige) medewerkers op mbo-niveau. Hierbij hebben we speciale aandacht voor de niveaus 1, 2 en 3.

Wij zijn ervan overtuigd dat de zorg en welzijn in Nederland niet zonder de bijdrage van deze mensen kunnen. Daarmee zijn we na meer dan 80 jaar terug bij de kern van onze organisatie.

Back To Top