skip to Main Content

Na 5 jaar Calibris Advies groeiden wij uit ons jasje. Daarom zijn wij per 1 april verhuisd naar ons nieuwe kantoor in Houten.

We bevinden ons in roerige tijden. De wereld staat door het Corona-virus op zijn kop. De zorg doet wat ze kan om het bij te benen, maar het is zwaar. Aan de andere kant zien we ook veel daadkracht en creativiteit om de noodzakelijke zorg te blijven leveren. Dit maakt dat Nederland weer trots is op de fantastische zorg en zorgmedewerkers in ons land.

Mensen in niet vitale beroepen werken zoveel mogelijk vanuit huis. Net als veel medewerkers van Calibris Advies. We zien hierdoor de digitalisering en innovatie toenemen. Dat is een mooie ontwikkeling. Ondanks dat hebben wij na 5 jaar Calibris Advies intrek genomen in ons nieuwe kantoor in Houten. Ons nieuwe adres:

De Molen 88 
3995 AX HOUTEN

We blijven bereikbaar op ons oude telefoonnummer 030 3035480.

Naast een prettige nieuwe werkplek voor onszelf, biedt ons nieuwe kantoor ook een mooie grote zaal voor trainingen. Van alle gemakken voorzien. Voorlopig zijn al onze trainingen geannuleerd, maar zodra het weer kan verwelkomen we u graag op ons nieuwe kantoor.

De trainingszaal
De keuken en lunchzaal
De breakout room
Back To Top