Skip to content

Ons project ZorgStart groeit! Inmiddels zijn we in drie arbeidsmarktregio’s actief: Gooi en Vechtstreek, Noord- en Midden-Limburg en Twente. ZorgStart biedt werkzoekenden en zij-instromers de kans zich te oriënteren op een baan en/of opleiding in de zorg. Deze kans is hard nodig, blijkt uit onze stroom van aanmeldingen.

EenVandaag maakte afgelopen donderdag 9 mei een mooie reportage over het succes en het belang van ZorgStart. Lees en kijk verder.

‘ZorgStart bij EenVandaag’

In het item van EenVandaag over ZorgStart (bekijk hieronder) is voormalig deelnemer en ZorgStarter Allard aan het woord. Hij vertelt over zijn overstap van een baan in de Finance naar de ouderenzorg. Een moedige en bijzondere stap die hem veel (werk)geluk heeft opgeleverd. Allard: “Als je een tijdje het mannetje hebt gespeeld in een baan in de finance, dan kan dat op gegeven moment heel leeg voelen. Ik sta liever bij een bewoner aan het bed dan de honderdste e-mail op een dag te beantwoorden.”

Naast Allard vertellen ZorgStart-collega Loes Geijssen en Amaris Zorggroep-manager Erik Huijzer over het succes van ZorgStart. Loes: ”Er heerst zoveel personeelskrapte in de zorg. Wij proberen daarom nieuwe instroom op gang te brengen voor werkgevers in verschillende regio’s. Er zijn veel mensen die zich afvragen ‘past een baan in de zorg misschien bij mij’?”

Bekijk hier de video en het artikel op de website van EenVandaag. Luister hier het radio-item met Loes en Allard.

Meer weten?

Lees op onze website van ZorgStart meer over het project, waar we actief zijn en met wie we samenwerken. Voor werkzoekenden en zij-instromers in de regio’s waar wij actief zijn is aanmelden mogelijk.

Wil je als potentieel partner meer informatie of samenwerken? Laat dit ons weten! Wij zijn bereikbaar via de e-mail info@calibrisadvies.nl en telefoon 030 – 3035 480.

Back To Top