skip to Main Content

Landelijk Kennisexamen Triage

Het Landelijk Kennisexamen Triage (LKT) wordt in opdracht van InEen ontwikkeld door een expertgroep, die hiervoor door Calibris Advies is ingesteld. De experts zijn werkzaam in het werkveld van triage en ontwikkelen enkele keren per jaar onder deskundige begeleiding de vragensets voor de LKT. Kandidaten kunnen zich individueel inschrijven voor dit examen via onderstaande link.

Inschrijven

Oefenexamen LKT

In het nieuwe LKT worden andere vraagvormen gebruikt. Ook is er sprake van digitale afname, waarbij de kandidaat zelf instellingen zoals lettergrootte kan aanpassen. Om ervoor te zorgen dat kandidaten goed voorbereid zijn op het nieuwe examen adviseren wij iedere kandidaat om het oefenexamen te bekijken. Klik hier om het oefenexamen te starten.

Inschrijven, kosten en annulering 2021

Om aan te melden voor het LKT kunt u klikken op de bovenstaande button ‘inschrijven’. U komt dan terecht op de inschrijfpagina van Eureka. U kunt aanmelden voor elk examen in 2021, op een zelf te kiezen locatie. Alleen locaties waar nog examenplaatsen beschikbaar zijn, worden in het menu getoond.

Een kandidaat voor het LKT kan worden aangemeld door de huisartsenpost waar de kandidaat werkt of door de kandidaat zelf. Voor aanmelding is een unieke, eenmalig te gebruiken vouchercode nodig, die door Calibris Advies aan de huisartsenposten in batches is verstrekt. Als u of uw kandidaat aangemeld moet worden voor een dyslexie examen, omdat u niet kunt deelnemen aan een regulier digitaal examen, mail dan naar triage@calibrisadvies.nl.

Kosten voor deelname aan het LKT bedragen € 357,- voor leden (InEen & LHV) en € 503,- voor niet leden. (bedragen zijn exclusief BTW)

Bij annulering van inschrijving voor het Landelijk Kennisexamen verwijzen wij u naar de annuleringsvoorwaarden. Deze vindt u in het Examenreglement.

Na het maken van het examen ontvangt de kandidaat via het mailadres van degene die de kandidaat heeft aangemeld, binnen 4 weken bericht van de uitslag. Het examenresultaat wordt per e-mail medegedeeld in de vorm van een certificaat.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Bekijk de veelgestelde vragen. Wordt uw vraag hier niet beantwoord, neem dan contact op met triage@calibrisadvies.nl

Examendata 2021

Vanaf kalenderjaar 2021 wordt het Landelijk Kennisexamen Triage 6 keer per jaar digitaal afgenomen op diverse locaties in Nederland.

 • Woensdag 10 maart, tijd: 10.30 tot 12.30 uur
  Inzage: woensdagmorgen 7 april of maandagmiddag 12 april
 • Woensdag 12 mei, tijd: 10.30 tot 12.30 uur
  Inzage: woensdagmorgen 9 juni of maandagmiddag 14 juni
 • Woensdag 7 juli, tijd: 10.30 tot 12.30 uur
  Inzage: woensdagmorgen 4 augustus of maandagmiddag 9 augustus
 • Woensdag 8 september, tijd: 10.30 tot 12.30 uur
  Inzage: woensdagmorgen 6 oktober of maandagmiddag 11 oktober
 • Woensdag 10 november, tijd: 10.30 tot 12.30 uur
  Inzage: woensdagmorgen 8 december of maandagmiddag 13 december

Tot en met juli 2021 wordt het Landelijk Kennisexamen Triage gebaseerd op NHG Triagewijzer versie juli 2020 inclusief correcties augustus 2020, zie NHG Triagewijzer.

UPDATE Corona-maatregelen 15 december 2020: De examens bij Eureka gaan gewoon door! Wij adviseren kandidaten om goed de website in de gaten te houden van Eureka voor de meest up-to-date informatie:

Het Coronavirus (COVID-19): Zo gaat Eureka er mee om! Update 15-12

Back To Top