Skip to content

Traineeship adviseur / projectleider

Yes! Je hebt jouw studie (bijna) afgerond. Wat nu? De ambitie giert door je lijf. Je wil graag maatschappelijk bezig zijn. Alleen weet je nog niet in welke richting je dat wil doen. Het Traineeship bij Stichting Calibris Advies gaat jou die richting geven. In twee jaar stomen wij jou klaar richting adviseur / projectleider! En vanaf dag één ga jij bijdragen aan belangrijke maatschappelijke projecten. Gaaf toch?

Jouw groeipad

Als trainee ga je direct meewerken aan lopende projecten. Je gaat veel leren, héél veel leren zelfs. Samen duiken we direct de diepte in. Zo kan je meelopen bij ons ZorgStart Frontdesk project. Een project voor iedereen die kennis wil maken met zorg. En ontdekken of een baan in de zorg past. Jij gaat met deelnemers in gesprek en zorgt samen met de projectleider voor een helder advies.

Een ander project waar jij kan starten is één van onze Wijkleerbedrijven. Een buurthuis in bijvoorbeeld een Amsterdamse wijk. Deelnemers hebben jarenlang niet gewerkt, of helemaal nooit. Voornamelijk vrouwen, met ieder een eigen rugzak. Jij helpt hen op weg naar een functie binnen de zorg. Jij hebt de touwjes in handen. Coördineert het gehele proces. Van het verzorgen van het introductieprogramma, tot het vinden en begeleiden van een stage. Uiteraard onder goede begeleiding van jouw collega.

Als het einde van je project in zicht is, gaan we samen kijken naar een nieuw project. Jij bepaalt wat jouw vervolgproject wordt. En hebt altijd de leiding over jouw groeipad. Wij zorgen voor genoeg keuze. Beloofd.

Wat jij als talent meeneemt

Je bent ambitieus. Wil betekenisvol bezig zijn. Bent ontzettend leergierig. En ziet hoe de druk toeneemt in de zorg. Daarom weet jij hoe belangrijk het is om mensen op te leiden voor deze prachtige sector. Vanuit die motivatie zet jij graag een stapje extra. Om het maximale uit jouw traineeship te halen.

Verder:

 • Heb je een (bijna) afgeronde hbo-opleiding in een sociale richting
 • Ben je minimaal 32 uur beschikbaar
 • Heb je een rijbewijs (handig maar niet noodzakelijk)

Waar jij als trainee terechtkomt

Jij bent onderdeel van een fijn team met veertig collega’s. Samen bieden wij mensen met minder kansen, meer kansen aan. Wij hebben allemaal hart voor onze doelgroep. Wij horen daarom niet voor niets dat wij één van de meest succesvolle sociale ondernemingen van Nederland zijn.

Hiërarchie? Die voel je ‘nie’. Je krijgt ruimte, vrijheid en vertrouwen. Héél veel zelfs. En er staan altijd collega’s voor je klaar. Voor serieuze zaken of een lolletje. We komen daarnaast geregeld samen om kennis te delen en voor gezelligheid. Zoals een barbecue, kerstviering en personeelsdag.

Wat jij krijgt als Talent

 • Een unieke kans om je twee jaar maximaal te ontwikkelen
 • Uitzicht op een vast contract na het traineeship
 • Opleidingsmogelijkheden naast je traineeship
 • Een startsalaris van € 2.600,- bruto obv. 40 uur per week
 • Collectieve prestatiebeloning tot maximaal 2 maandsalarissen
 • 27 Vakantiedagen en vakantiegeld
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

Beginnen je handen al te jeuken?

Goedzo! Kruip dan gauw in dat toetsenbord en solliciteer via vacature@calibrisadvies.nl. Heb je een vraag? Dat kan! Bel of app Lenny van Vliet (Officemanager/HR adviseur), op 06-33661000.

Wat kan je verwachten?
Na jouw sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Kom je op gesprek, dan plannen we gelijk een meeloopdag(deel) in. Kriebelt het dan nog steeds? Mooi. Een assessment is de volgende stap. Breekt het zweet je al uit bij de gedachte hieraan? Niet nodig. Je voert een gesprek en doet een paar online testen. Zo ontdekken we samen wat jouw talenten en ambities zijn en hoe je die optimaal kunt benutten. Fijn toch?

Tot snel!

Voor deze functie werven wij zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Solliciteer direct

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top