skip to Main Content

Details - Verlenging licentiehouder

Duur 1 dag
Incompany
Open inschrijving
Aantal deelnemers minimaal 8 en maximaal 14
Kosten incompany € 395,- per persoon
Kosten open inschrijving € 395,- per persoon
Inschrijven

Voor wie

De dagdeel training verlenging licentiehouder volgt u het eerste jaar na het behalen van uw licentie van de blended training ‘Basisvaardigheden werkbegeleider’. De training biedt u de mogelijkheid uw licentie te verlengen en daarmee te behouden!

Programma

Tijdens dit dagdeel training bieden we nieuwe werkvormen aan waarmee u in uw eigen organisatie de training kan verrijken. Daarnaast wordt dieper ingegaan op trainersvaardigheden, coachen, begeleiden en het delen van ervaringen. Daarnaast is er ruimte voor uw eigen leervragen. U kunt uw leervragen voorafgaand aan de training aan de trainer doorgeven. De trainer kijkt naar overlap en verweeft deze vragen in de trainingsdag.

Licentievoorwaarden

U ontvangt uw licentie voor de duur van één jaar. Aan het einde van het eerste jaar waarin u uw licentie heeft behaald volgt u de dagdeel training voor verlenging licentiehouder. Na het volgen van deze training verlengt Calibris Advies uw licentie weer met één jaar en kunt u de blended training Basisvaardigheden werkbegeleider in uw eigen organisatie blijven verzorgen! Om uw licentie ook na het 2e jaar te behouden, kunt u gebruik maken van het lidmaatschap. Het lidmaatschap biedt u de mogelijkheid om op basis van uw eigen behoefte gebruik te maken van workshops georganiseerd door Calibris Advies in de regio. Onderwerpen van de workshops zijn praktijkgericht en bruikbaar als input voor de training basisvaardigheden. Een adviseur van Calibris Advies zal jaarlijks contact met u opnemen om uw ervaringen en wensen te bespreken.

Resultaat

Na het volgen van deze training verlengt Calibris Advies uw licentie weer met één jaar en kunt u de training Basisvaardigheden werkbegeleider Blended learning in uw eigen organisatie blijven verzorgen!

Downloads

Klantverhaal Leeroplossingen
Aanbod Calibris Academie

Back To Top