Ga naar hoofdinhoud

Details - Verlenging licentiehouder

Duur 1 dag
Incompany
Open inschrijving
Aantal deelnemers minimaal 8 en maximaal 14
Kosten incompany € 395,- per persoon
Kosten open inschrijving € 395,- per persoon
Inschrijven

Voor wie

De training verlenging licentiehouder volg je het eerste jaar na het behalen van je licentie van de blended training ‘Basisvaardigheden werkbegeleider’. De training bied je de mogelijkheid je licentie te verlengen en daarmee te behouden!

Programma

Tijdens deze dag bieden we nieuwe werkvormen aan waarmee je in je eigen organisatie de training kan verrijken. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op trainersvaardigheden, coachen, begeleiden en het delen van ervaringen.

Licentievoorwaarden

Je ontvangt je licentie voor de duur van één jaar. Aan het einde van het eerste jaar waarin je jouw licentie hebt behaald volg je de training voor verlenging licentiehouder. Na het volgen van deze training verlengt Calibris Advies je licentie weer met één jaar en kun je de blended training Basisvaardigheden werkbegeleider in je eigen organisatie blijven verzorgen! Om je licentie ook na het 2e jaar te behouden, kun je gebruik maken van het lidmaatschap. Het lidmaatschap bied je de mogelijkheid om op basis van je eigen behoefte gebruik te maken van workshops georganiseerd door Calibris Advies in de regio. Onderwerpen van de workshops zijn praktijkgericht en bruikbaar als input voor de training basisvaardigheden. Een adviseur van Calibris Advies zal jaarlijks contact met je opnemen om jouw ervaringen en wensen te bespreken.

Werkwijze licentietraject

Na volgen van de licentietraining ben je bevoegd om een jaar lang de training basisvaardigheden werkbegeleider te verzorgen in je organisatie. Om de licentie te behouden volg je in het jaar erop een verleningstraining. Vanaf het derde jaar heb je jaarlijks contact met een adviseur van Calibris Advies en heb je de mogelijkheid om gratis workshops te volgen.

Resultaat

Na het volgen van deze training verlengt Calibris Advies je licentie weer met één jaar en kun je de training Basisvaardigheden werkbegeleider Blended learning binnen je eigen organisatie blijven verzorgen!

 

Back To Top