Skip to content


In samenwerking met Gilde Opleidingen is er een video gemaakt over het WijkLeerbedrijf Venray, waarin studenten, docenten en begeleiders aan het woord komen. Heel trots zijn wij op het resultaat!

Samen boodschappen doen, een kopje koffie drinken of iemand begeleiden naar een activiteit: het is ontzettend belangrijk voor wijkbewoners die hulp nodig hebben.

WijkLeerbedrijf Venray biedt hierin een helpende hand. Een mooie kans voor mensen die een talent en drive hebben om in de zorg te werken maar zelf moeilijk aan het werk kunnen komen. In samenwerking met onderwijs, (thuis)zorgorganisaties en gemeenten, maakt het WijkLeerbedrijf, een initiatief van Calibris Advies, het mogelijk dat die kans gepakt kan worden.

Benieuwd hoe de ondersteuning van WijkLeerbedrijf Venray eruit ziet? In onderstaande video vertellen deelnemers je meer!

Ieder jaar in september en februari starten nieuwe groepen. Neem gerust contact op als je interesse hebt!

De Zorggroep, Metggz, UWV, Wonen Limburg, Gemeente Venray, Vincent van Gogh voor Geestelijke Gezondheidszorg, Provincie Limburg, Proteion, Synthese thuis in je wijk, Calibris Advies

https://vimeo.com/573922387/1cd2a156ac

Back To Top