Skip to content

2Doc ‘Extra handen’ over WelSlagen Laurens in Rotterdam

Een bijzondere mijlpaal voor ons als Calibris Advies. Afgelopen zomer kwam de documentaire ‘Extra handen’ op TV (NPO2). ‘Extra handen’ is een documentaire waarin vier deelnemers van WelSlagen Laurens (in 2021) worden gevolgd. WelSlagen Laurens voeren wij uit in Rotterdam en is één van onze projecten om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een baan en opleiding in de zorg te begeleiden. Lees hier meer over WelSlagen Laurens in Rotterdam.

Wil je weten wat wij bij Calibris Advies doen en vooral waarom? Kijk dan ‘Extra handen’ (via NPO Plus)! Bekijk de documentaire via deze link.

‘‘Ik zag hoe studenten opbloeiden tot waardevolle werknemers. En meer dan dat: ze kunnen hun bagage inzetten om anderen te helpen.” (Joost van der Wiel, regisseur ‘Extra handen’)

Reportage in de VARAgids

Ter gelegenheid van ‘Extra handen’ kwam de VARAgids bij ons langs in Rotterdam. Journalist Roger Abrahams nam deel aan een lesdag van de huidige groep WelSlagen Laurens en interviewde deelneemsters Laila en Matsui. Lees en bekijk de reportage via ‘Extra Handen’ en WelSlagen in de VARAgids (jun 23).

Back To Top