Skip to content

Samenwerking met UWV

Calibris Advies voert voor het UWV zowel Werkfit-trajecten als trajecten uit de Modulaire Dienstverlening uit.Kun je werken, maar is dat tijdelijk niet gelukt? Wil je graag weer aan de slag, maar heb je daarbij wel wat ondersteuning nodig? Met de re-integratiedienst ‘Werkfit maken’ helpt UWV je om weer werkfit te worden.

Werkfit is een re-integratiedienst voor mensen met arbeidsvermogen die een arbeidsongeschiktheidsuitkering (WGA, WAO, Wajong of WAZ) of een Ziektewetuitkering van UWV ontvangen. Ook als je na een periode van Ziektewet een WW uitkering ontvangt, kun je in aanmerking komen voor een Werkfit-traject. De dienst is erop gericht om jou (weer) fit te maken voor werk.

Wil je onder begeleiding stapje voor stapje weer deelnemen aan de maatschappij, maar heb je daarbij wel wat ondersteuning nodig? Is een Werkfit traject nog een te grote stap voor je? Dan kan een traject vanuit de Modulaire Dienstverlening een fijne oplossing zijn. Hiermee kun je in kleine stapjes werken aan je toekomst.

Heb je interesse in een van onze trajecten en heb je recht op een traject via UWV? Misschien zijn er mogelijkheden, dus laat het ons dan weten!

Neem contact op met adviseur Anneke Egger via 06 – 514 581 35 of a.egger@calibrisadvies.nl.

Back To Top